Jump to content
Българският форум за музиканти

JD

Members
  • Мнения

    319
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JD

  • Рожден ден 12/07/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    voice

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    somewhere

Последни посетители

1309 профилни разглеждания

JD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здрасти. Първо да уточня: говоря за VX400, макар че са много сходни. Както можеш лесно да се убедиш от всяка снимка, процесорът визуално прилича много на китарната версия. Банките се сменят аналогично - нагоре и надолу, като имаш байпас, разбира се. Подходящо е, ако имаш базова "банка" и сложиш съответно под и над сходни "банки" примерно с повече дилей или с pitch bend. Всякакви "втори гласове" звучат доста странно. Сравнявам с Boss Vocal Performer VE-20, където нещата са значително по-реалистични. Също отстъпва с доста на Boss-а в самото качество на ефектите. Много е важно за каква музика ти трябва и дали искаш да го използваш на репетиция или на сцена. Моят съвет: изгледай в youtube клипчета и прецени. Не бях много обстоятелствен, но се надявам да е от помощ.
  2. JD

    Valitchy (covers)

    Много интересна версия. Определено с твоите рифове се е получил истински кавър, а не изсвирване на парчето. Иначе и аз мисля, че ако го беше изпяла с иначе прекрасния си тембър, можеше да стане дори по-добре - този gain звучи малко странно (знаеш, че не го казвам с никакъв негативизъм това). И offtopic: една съвършена версия на това парче, специален поздрав за Valitchy:
  3. ^ И аз съм сред четящите с интерес. А въпросният Voicelive Touch на TC Heicon изглежда и звучи като мечта на видео-ревюто! Чакаме и твоето мнение, anomandrus!
  4. JD

    Jerihon - Има ли ден

    Брутално и мачкащо - като композиция, изпълнение, емоция, визия, всичко.
  5. JD

    Photos

    От Thin Red Rock Week 2 с DEFAULT:
  6. Пазиш ли още онази идейка, върху която се пробвахме преди години поотделно с ronia да пейнем нещо отгоре? (Не е много въпрос за тук, ама мотивът беше наистина адски силен и запомнящ се, та така...)
  7. JD

    ::pistamashina::bullet::

    Мачкат отново, as expected
  8. Моменталната ти реакция (не след обмисляне и анализ, а наистина моментална) на негативно отношение спрямо теб свързано с цвета на косата ти, половата и националната ти принадлежности?
  9. Вяра RocknRolla - надали ще получиш по-стегнат и обоснован в детайли съвет. Успех.
  10. JD

    Pink - Bohemian Rhapsody

    Наясякъде (в уики, в официален сайт, в книжните биографии) е изрично подчертано, че Babe I'm Gonna Leave You е адаптация на Пейдж по традиционна фолклорна песен. Това, че версията им е убийствена и мачка, е съвсем друг въпрос.
  11. JD

    Photos

    ГолЕмото вряскане беше... DEFAULT @Spirit Of Burgas 2010; Jack Daniel's Rock Stage photo: Tangra Mega Rock
  12. JD

    Photos

    Е, Вяра, на това ли учиш момчето - че заради групитата трябва да свири? Значи всичко е sex, drugs & rock'n'roll? (Така и трябва да бъде!!!)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.