Jump to content
Българският форум за музиканти

asek

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно asek

  • Рожден ден 05/19/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    all kind

Contact Methods

  • ICQ
    44423132
  • Skype
    alexander_iliev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia
  • Interests
    Sound Design ,Producing , Mixing , Mastering

asek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Тествах мястото, но определено ми идваше да си бия една инжекция против тетанус. Определено не е това което търся. Все пак благодаря Ви за предложението.
  2. Звънях днес и се разбрахме да видим помещенията в събота. Принципно има ли опция да се слага изолация по стената или акустични панели? Вие какво сте сложили във вашите помещения? Мерси. Алекс
  3. Здрасти, Ще звънна днес, мерси пак за информацията. Алекс
  4. Благодаря ти. Ще чакам да пишеш.
  5. ^ Здрасти. Ще съм ти задължен. Поради факта, че аз съм почти всеки ден на работа по скоро ще използвам/е помещението предимно събота и неделя. Можеш ли да ми дадеш и някакви цени. Поздрави. Алекс
  6. В задов Витоша проверих и няма свободни студиа. Парите не са проблем.
  7. Здравейте, Търся помещение за студио в София. Надявам се някой тук да ми даде идеи или предложения къде може да намеря или поне да търся такова. Поради факта, че цялата ми техника ще бъде пренесена там задължително условие е да има охрана. Студиото може да е както от една по-голяма стая, така и от две отделни. Мерси предварително. Алекс
  8. Хехе готина тема. Включвам се и аз, защото и аз имам проблем с моя синт. Сега малко извън темата... Преди един месец ми се наложи да си дам кецовете , който са DIESEL на един обущар. Говорим за много лека корекция , по-точно бяха започнали да се разшиват... момичето на касата като ме видя и като видя кецовете каза , да можем да ги оправим ще струва 30 лв. Разбирам че всичко си има цена и аз я платих само да вметна , но и разбрах че ме цакаха само заради марката на кецките. Сега по темата. Онзи ден започнах работния ден и оп да дам power ON на "Access Virus"-a и оп гледам LED индикацията не работи. Може да си представите приятното чувствно, което се зароди в мен при гледката на неработещата машинка за 3 бона . Сега трябва да я нося на ремонт в някой сервиз , та предполагам повечето от вас схванаха каква е връзката с кецките и синта . Поздрави
  9. Здравейте. Имам проблем с Ауди картата ми Tc ELectronic Studio Konnekt 48. Отсъствах няколко дена от градът и сле дприбирането ми и вклщчването и , не ми изкара надписа ,който се появява при настискането на Power бутона. Автоматично и remote контролера към нея не светна.Свети обаче Лед лампата на power бутона. Някой дали знае сигурно и надеждно място , където мога да я дам да я тестват и ако могат да отстранят проблема. Благодаря предварително.
  10. Никога не слагай компресор , когато записваш , вокали , освен ако не си на 100 % сигурен , че искаш да сложиш точно този компресор на точно този вокал (в което аз се съмнявам).Запиши вокала , за да го имап в чиста и необработена форма и чак след това започвай да му добавяш динамика , еквалайзери и каквото там решиш.
  11. Малко ми е смешна цялата тема.Всички тук изписаха един тон неща , колко била изостанала базата в България и т.н.Да това наистина е така ,но хора ... сверете си часовниците .Тонрежисура съществува като понятие само тук.Ако наистина искате да сте в крак с тази сфера започнете да използвате термините правилно.Тонрежисура = Audio Engineerign.Аз съм завършил Компютърно музициране в НБУ и мога да ви кажа , че е пълна скръб , абсолютно всичко от преподаватели до база.Моето предложение към всички които , които искат да се занимават с Sound Audio Engineering е да запишат онлайн курсове каквито предлагат Бъркли , САЕ , Пойнт Блант , Повечето университети в САЩ , които имат такива програми.Аз примерно имам завършени няколко такива курса и имам сертификати за тях , които ти отварят вратите изключително много на запад.По-добре го направете и вие а не си губете времето тук.
  12. Ето това http://www.thomann.de/gb/mackie_big_knob.htm
  13. Как мога да се свържа с теб за повече инфо.
  14. За мен най-добрите софтуерни синтезатори , способни да достигнат даже и да надминат доста хардуерни са ES2 , Massive , Sylenth 1 .Просто през годините съм се убедил , ча ако човек навлезе малко повече в саунд дизайна , с тези три "машинки" може да направи всичко.
  15. asek

    Фукня

    То май всичко е ново без компа и аудио картата ....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.