Jump to content
Българският форум за музиканти

korn-jubi

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Относно korn-jubi

  • Рожден ден 06/25/1991

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    t4kornjubi

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

korn-jubi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Обществена Репутация

  1. Нещо не мога да си редактирам поста. Това е леко коригирано вариант, предният може да се изтрие.
  2. Oще едно. Вероятно се води dream pop, не знам...
  3. ...демо. https://youtu.be/geYqyTO1kYY
  4. Направата на едно демо средно ми отнема до два месеца. Не работя супер дисциплинирано по тях. Когато ме напъне, сядам. Много е колебливо. "The unexpected sunrise", който можеш да чуеш в канала ми, стана буквално за 48 часа от А до Я структурно, като го "изчиствах" / слаби умения имам за продуциране/миксиране / още 4-5 дни. "Thousand Pieces" пък структурно го "композирам" 3 месеца. Записвам на интервали и почти само тогава, когато го "чувствам". Днес мога страстно да го правя между 8-10 часа, а утре може да ми се повръща. Иначе не, не ползвам архив или облак, но явно е добра идея да го правя. Иначе благодаря за отделеното време.
  5. ...демота. Изгубих работните файлове, така че се налага да ги споделя преждевременно. "The Answer" пострада най-малко. Почти беше готов за пускане. "Thousand Pieces" има завършек, но не е доизчистен. На някои места има ужасно дразнещи звуци. "Lightz" e най-суров и няма завършек.
  6. ...и ново демо. Сурово.
  7. Здравейте! Споделям последното си демо. Няма претенции за нищо, просто търси слушатели. Препоръчително е да се чуе на слушалки.
  8. Проблемът вече е решен. Благодаря много на rumenr!
  9. Здравейте! Интересувам се кой би могъл да ми помогне с ремонт на въпросния китарен процесор. В Добрич такъв човек и такава възможност май няма. Тайно се надявам във форума да има някой, който се занимава с такава дейност, за да му го пратя, като, разбира се, му платя. Ако пък знаете други опции, споделете моля. Не помня вече какъв точно е проблемът с POD-а, но първоначално смятах, че е в адаптера, защото не светваше. След като си купих нов такъв, светна, но не вадеше звук. По-късно го отворих, а там видях една паднала метална част. Нямам никакви познания във въпросната област, така че не мога да споделя нищо повече и по-конкретно.
  10. Същото описание...
  11. Ще добавя новото демо. И то не претендира за нищо, ще се радва просто да бъде чуто. https://www.youtube.com/watch?v=ORmtuh4uY-Y&feature=youtu.be
  12. ...домашно демо. Не претендира за нищо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.