Jump to content
Българският форум за музиканти

lucky750316m

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавишни и ударни

Последни посетители

227 профилни разглеждания

lucky750316m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това, че ми е първи въпрос тук, не означава, че съм неграмотен а ... Въпроса ми е към хората които използват такъв формат и са наясно за какво говоря ... Така като ти гледам ника - си далеч от живото свирене ... "без да искам да те обидя" ... директно има хора от форума към които мога да се обърна, но исках повече мнения, които биха могли да бъдат полезни и за други ... това което обясних с лап-топа и безмензурните мелодии не е от незнание а просто да се придобие една друга представа ... основното беше за самия формат на семпъла или каквото е там ... Хайде ти кажи като си толкова знаещ в тази област ... 30 години се занимавам с музика и съм музикант и по образование и по професия ...
  2. Здравейте колеги! Преди време в едно кръчме забелязах как един колега, докато свири на Корг ПА2 в реално време, идва момент в който натиска един клавиш и клавира започва да свири сам някаква импровизация (казано най-елементарно) . Та въпросите ми са: Това някакви семпли ли са или по друг начин се назовават, съответно в какъв формат са и като как да се търсят из нета? Има ли начин да разбера дали ги има в даден сет, който е зареден на клавира - ПА3? Преди време бях намерил един сайт с безмензурни мелодии, най.вероятно записани в реално време от кларинети, саксофони, акордеони, гайди, кавали, синтезатори и т.н.,в МР3 и WAVE формат и като пусна клавира с някой стил и лап топа да възпроизвежда някой от споменатите записи, се връзваха перфектно, но стария ми лап-топ се прецака и сайта ми остана във фаворитите там и така и така не мога да го намеря наново ... На някой идва ли ме на акъл като как намеря нещо подобно Не знам дали тук е мястото на питането ми, но все пак за клавири става въпрос. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.