Jump to content
Българският форум за музиканти

Vlad Georg

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни

Последни посетители

2221 профилни разглеждания

Vlad Georg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Снимка на Lorimar Днес, 20:15 Привет на всички! Може би ще останете изненадани, но авера ми е поръчал вече ПА5х Про, февруари 2018 го очаква, само спомена немски сайт, но не уточнява подробности! Интересно... Аз съм в Германия и не успявам да открия въпросния модел в нито един онлайн-магазин.Единствено в един форум са споделили, че корг ПА5х ще излезе на пазара през септември 2019.Попитай все пак авера си да сподели сайта, да видим все пак каква машина изкарват от Корг. Поздрави
  2. Здравейте колеги, имам едно въпросче. Мога ли да включа два микрофона в корг па3х и как?
  3. А защо не купиш акустично пиано? Ако смяташ дъщеря ти да се занимава с класическа музика,то като (бивш) пианист препоръчвам класическо пиано,та ако ще и да е Чайковски или Ноктюрно. Откъм клавиатура съвременните ел.пиана ги издокарват нещата( барал съм korg sv1,roland fp80,yamaha clavinova-не помня кой модел, ползвам в момента roland rd800),даже много-добре ги издокарват. Ама за класическа музика не стават, класиката си иска класика. Плюсовете и минусите и на едното и на другото ги знам много добре.Че е тежко едно пиано-тежко е,не можеш и да му ръгнеш слушалките и да не ти надува главата и т.н.Въпроса е каква е целта ви- твоята и на дъщеря ти. Успех каквото и да сте решили.
  4. Здравейте колеги, търся хубави баладни стилове в размер 6/8 ( не 3/4),също и 4/4,за па3х. Благодаря
  5. Големия -76 клавиша.Аз въобще незнам колко сета са заредени, и може ли да се заредят няколко сета едновременно.Ще му върна фабричните настройки и да си знам аз кво праа.
  6. Здравейте колеги, вчера си купих клавир и вече съм собственик на модел pa3x international. Моля, дайте съвети какво е редно да се направи с такъв инструмент,купен втора ръка. Например да се възстановят ли фабрични настройки и ей такива работи. В Корга има вкарани сетове и кой знае още кво,та.... помагайте. К'вото има като сетове, mp3-та и midi-та - ще ги споделя разбира се, с удоволствие(клавира го купих от турчин,би требвало да има нещо интересно). Благодаря предварително.
  7. Привет и благодарност на всички за препоръките ви относно избора за клавир. Непременно ще търся да взема от Х серията т.е.ще чакам търпеливо нещо на изгодна цена. Поздрави.
  8. Ама най-вече заради цената. Тук в Германия (по стечение на обстоятелствата от близо 4 години съм тук със семейството ми) па800 стига до 1300 евро втора употреба. В същото време па900 нов е 1300€. Па3х ле вече го няма по магазините, единствено втора употреба (около 1400€),но пък пуснаха па700(1300€ нов) и па1000(2000€ нов). И тук ми е объркването- модели от преди повече от десет години да са на цената на модел от 2017,а разлика между моделите със сигурност има. И за това се спрях тези модели които са от последните излезли и тук, макар и рядко изпадат (като изключим па700) екземпляри под 1000 €. Качеството на звука същото ми е важен.Аз в момента мога да инвестирам до 900€, или ако везните наклонят на па700 - на лизинг,което тук не е толкова лесно както в БГ-то. Поздрави
  9. Здравейте колеги,интересува ме кой от следните модели е с най-големи технически възможности и кой бихте ми препоръчали-па900,па700 или па3х ле. За първи път ще се сблъскам с клавир от този тип и не са ми ясно много неща,но това с времето ще се изясни. Трябва ми да мога да си направя песен от - до,т.е сам да си направя ритъма,брейковете,баса и т.н.. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.