Jump to content
Българският форум за музиканти

joansm

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    piano,vocal

Profile Information

  • Gender
    Male

joansm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Фокусирал съм се на тези: 1:AKG perception 420-Не съм чувал вокали на него 2:Shure SM7B-това с предусилвателя трябва да ми се обесни,незнам дали ще стигнат парите,но като цяло той ми харесва най-много 3:AKG C214-Като че ли,във тези записи които съм чувал от него,са много вдигнати високите и звучи едно по-плоско и хрупкаво :Д 4:Rode NTK-Май ми идва много скъпичък този Трябва да вместя така нещата,че да взема най-доброто за тези пари и в същото време да стигнат парите за другите компоненти от студиото.
  2. Не съм писал по темата покрай празниците,но все още се чудя между някои компоненти. Мнение можете ли да ми кажете за Akg Perception 420 и с каква саунд карта най-добре се комбинира?
  3. Той един приятел ще ми я направи стаята,мисълта ми е дали може да се заместят панелите с нещо по-евтино?
  4. Да питам са изолацията на стените-може ли вместо тази изолация да му сложа нещо друго като хубав килим например?
  5. Питам за тези 2 микрофона,не за други споменати в темата.
  6. http://www.sweetwater.com/store/detail/C214-2i2 За това какво ще кажете? http://www.sweetwater.com/store/detail/SM7B или за това.
  7. Добре,ясно е,че нов списък ще прявя.Помогнете ми в избора като за начало на звукова карта и микрофон. За AKG Perception 420 какво ще кажете или за AKG C214? Човекът ми направи оферта: звуковата карта и микрофона за 400лв. Кажете ми хубави ли са или да не се занимавам с него,моля ви.
  8. Здравейте,за коледа искам да си направя подарък-домашно студио(начинаещо) за записване на hip-hop музика с която се занимавам. Намерих една добра обява в интрернет и човека ми предлага всичко на доста изгодна пакетна цена (800лв) което е малко подозрително дори.. Ето какво ми предлага: 1.Микрофон AKG Perception 200 - 220лв. 2.Външна звукова карта Emu Tracker Pre - 250лв. 3. Студийни монитори Behringer B2031P - 300лв 4.Усилвател Tunder - 50лв 5.Усилвател за слушалки с 5 изхода - 40лв 6.Изолация - 1.5кв.м - 50лв. 7.Професионални кабели - 30лв 8.Стойка за микрофон - 50лв 9.Поп филтър - 30лв Въпроса ми е:заслужават ли си звуковата карта и микрофона,другото също,но тези са най-важни.. За таци цена мога ли да сглобя нещо по-добро? И ДА,знам,че за 800лв мога да си купя само микрофон,но не рина пари,а записването по професионални студиа при положение,че владея software-а за обработка е малко безсмислено.Пък и нямам студиа на близо и пътувам по страната да записвам.. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.