Jump to content
Българският форум за музиканти

niki135

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

niki135's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, искам до попитам някой знае ли от къде мога да намеря инструментала на песента "Сън" на Лора Владова?
  2. niki135

    Инструментали

    Здравейте, някой има ли инструменталите на песните Жена на всички времена - Петя Буюклиева Повей ветре и Янтра на Паша Христова? Моля Ви ако някой ги има да ми помогне.
  3. Здравейте, записах се на хорово пеене и вокалния педагок ми показа някакво заобляне на гласните, като например буквата "А" прозвучава като "о" искам да попитам това заобляне само при хоровото пеене ли важи? Важи ли при поп пеенето? Защото пробвах да го приложа и при поп пеенето и ефекта не беше особенно добър. Благодаря предварително!
  4. Здравейте, искам да попитам някои знае ли някакви лесни упражнения за разпяване без кой знае какви средства като пияно и други такива? Не разбирам много от музика, но забелязах, че когато пея по-високи песни гласа ми се изморява и гърлото ми се предира моля помогнете.И също как да вземам високите тонове по-лесно? С разпяването ще стане? Моля помогнете! Благодаря предварително!
  5. Опитах и така, но не става, затова исках да заглуша вокалите ама съм скаран с компютрите.
  6. Пробвал съм и така не става, за това се опитвам да заглуша вокалите, но за съжаление съм скаран с компютрите благодаря все пак!
  7. Във какъв смисъл не става?
  8. Здравейте, искам да попитам може ли някой да помогне със заглушаването на вокалите на една песен? Трябва ми инструментал, но понеже пеенето ми е хоби и не разполагам с много средства. Как става? Моля помогнете!
  9. Благодаря много за отговторите ще потърся пак в интернет.
  10. Здравейте, моля да ме извините, че постоянно Ви досаждам с тези моите инструмнтали, но ми трябват. Въпроса ми е някой има ли оригиналния инструментал нап пътнико свиден пътнико млад? Моя някой да помогне. Благодаря предварително!
  11. Под любителска цел имам предви детски караоке партита за това търся решение с най-ниска възможна цена, макар и за сметка на качеството. Вие кажете каква ще е долу горе цената .
  12. Здравейте, искам да попитам каква е най-ниската цена на която някои може да пресъздаде инструментала на тази песен http://m.youtube.com/?#/watch?v=cXnbtjuxKzI не ми трябва да е с кой знае какво качество трябва ми за любителска цел за това не залагам много пари благодаря Ви предварително!
  13. Здравейте, искам да попитам някой има ли инструментала на песента копнеж - Маргарита Хранова? Моля съдействайте, от дълго време го търся моля помогнете. Благодаря предварително!
  14. Здравейте, на някой намира ли му се инструментала на песента копнеж - Маргарита Хранова и ако да можете ли да ми го пратите?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.