Jump to content
Българският форум за музиканти

mita4eto1977

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

mita4eto1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

23

Обществена Репутация

  1. Да дам моите 5 стотинки! Реши първо какво ще управляваш ( ефект-процесор, камиончета или и двете)! Всичко си има решение и начин за управление пример - аз ползвам преамп който няма миди но го управлявам с други неща в чейна които са по миди с една команда за всички чрез миди суйч. Дай отправна точка! На този етап не виждам смисъл да харчиш пари за неща които си искат четене, в момента в който си представиш движението на командния сигнал и кое как ще преобразуваш от едно в друго започвай да питаш и да купуваш! Вариант 2- събираш всичко в насипно състояние, отиваш при някой който може и си плащаш, черпиш и тн.!Поздрави!
  2. Ами нямам снимки, ама имам видео! Поздрави! https://www.facebook.com/ruseclinics/videos/337197626734020/
  3. Здравейте, да попитам аз ! Ако ползвам схемата (която съм качил като линк) и не свържа тон пота който съм оградил с червена елипса мога ли да предположа че ще е в позиция отворен а не затворен като звук имам предвид? http://upload-pictures.info/share-5305_588C60E5.html Благодаря за вниманието!
  4. Първо нагласи тремолото да е хоризонтално и ако не искаш да ти вдига строя не дърпай струните като ги слагаш.Сега както си ги дърпал вече натисни тремолото да отпусне струните 2-3 пъти и настрой пак така и настрой и като бендваш ще ти пада строя но като натиснеш тремолото да охлаби струните строя ще се върне. С две думи след бенд или опън нагоре на тремолото трябва да отпуснеш с тремолото струните за да се върне строя.Поздрави!
  5. Все си мислех, че съм широко скроен! Явно съм грешил ужасно! Исдизлав!
  6. Обвиних първо нея, но по нея нищо не е мръднало! Другото устройство което също управлявам с нея си бачка.Ще го мисля може и G-то да се е прецакало. Странното е че никъде не открих по форумите някой с подобен проблем.
  7. Здравейте, имам странен проблем който не мога да реша. Управлявам си рига от fcb 1010 като сплитвам midi сигнала към G major - а и към midi суйч който ми управлява предусилвателя. Всичко е работило до сега 1 година без проблем. От седмица насам G-то спира да взема командата за смяна на пресетите но не забива защото функциите си работят ръчно. След минута всичко е ок и така 2-3 часа. Един път ми направи впечатление че му пускам PC 5 а той отива на пресет 7 при повторно натискане се оправи.Смених всички кабели.Тока ми е през ups и нямам колебания. Лифтнат съм от заземяването.Някой с идея?
  8. Като се замисля най мразя - Mesa Mark v
  9. Лаптопа на high performance в хардуер и звук.
  10. Честит Рожден Ден!Жив и Здрав!Наздраве!
  11. Прекрасно е! Поздрави!
  12. Край, остана само окабеляването! http://mita4eto1977.snimka.bg/humor/izo-final.880179.36056014
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.