Jump to content
Българският форум за музиканти

Teiton

Members
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Teiton

  • Рожден ден 10/06/1978

Previous Fields

  • Инструмент
    synth

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.blacksound.eu

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Yamaha SK20,DX27S,Motif Rack XS,SHS 10,SY85,TG55,Roland Juno 60,KORG Trinity,Triton,Alesis Fusion 8HD,D4 drum modul,Crumar Roadrunner 2,

Teiton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Обществена Репутация

  1. Teiton

    korg triton le

    Ако търсиш дисплей http://www.guitar-pa...g/lcd-display-0 ,а принципно можеш да вземеш и друг дисплей,не специално за КОРГ-а,те са по стандарти.В този линк има дисплеи със същата резолюция като на KORG TRITON Le http://www.newhavendisplay.com/lcd-graphic-240-x-64-c-21_93.html
  2. Последния вариант,който си описал е най-лесния.Това не е хакерски вариант,това е най-логичното свързване за запис на аудио сигнал. Връзваш изхода на Касиото с входа на картата и и записваш,това е.
  3. Стартира български сайт за продажба на авторска музика.Ето линк към сайта, мисля че е интересно http://audioneptune.com/
  4. Аз бих ти препоръчал TRITON Classic.Имам такъв и изискванията ,които си посичил ги има всичките.Можеш да си насложиш до 8 звука един върху друг и да си ги запаметиш така.Можеш също да си избираш пресетите ,които си направил с бутоните или на дисплея .Ако имаш повече въпроси относно Triton-а ,аз съм насреща. Поздрави и успех !
  5. Teiton

    Излезе Yamaha MoX

    Визиартс са много стабилни,поръчвал съм си инструмент от тях и съм много доволен.
  6. Teiton

    Yamaha PSR-740

    Обади се в Динакорд,там трябва да има.Успех! www.pro-technica.com
  7. Teiton

    Проблем

    Ако гумата е цяла,струва 100 лева в динакорд.Казвам го в смисъл,че не си отварял клавира и да не се чудиш,ако е така.Само за информация,успех!
  8. Здравей,колега.Мисля, че спокойно можеш да ползваш инструмента като миди контролер без тази дискета.Прочетох за този Енсоник и тъй като това е семплер,може тази дискета да е с някакъв семпъл на нея като демо.Не съм чул досега миди да работи през дискета. ето аз какво прочетох http://www.vintagesynth.com/ensoniq/ens_mirage.php
  9. Честита коледа,колега! Мисля ,че в юзер сонг просто си правиш песните и трябва да ги да ги записваш като миди файлове на усб-то.Няма да има разлика в звученето.А те за това са само 5 юзера,просто да ги направиш и после да ги просвирваш само от усб.
  10. Teiton

    Fusion Take

    ето и от мен http://soundcloud.com/teiton/impro
  11. Teiton

    Guthrie Джем

    Здравейте! Ето малко имровизацийки и от мен.Дано ви хареса. http://soundcloud.com/teiton/probichka
  12. Не е вирус.Тези клавири забиват заради операционната система.Преинсталирай я и ще се оправи.
  13. Мисля,че трябва да се смени контактната гума.Под клавишите има гумени бутони ,които правят контакт със самата платка.Разделени са на 5 (5 октави).Сменяш само тази гума, на която е неработещия клавиш.В Пловдив има магазин на Динакорд,там трябва да има такива гумички.Успех!!!
  14. Здравей,колега! Аз не съм работил с този клавир,но щом си преинсталирал операционната система и ги няма тези точки,може би всичко е наред с "пича",но ако не е има вариант да е прецакан потенциометъра на самия пичбенд контролер и след време пак да поиска калибровка.Пак казвам ,че не съм компетентен за тази марка,но дано съм бил полезен.Поздрави и успех!
  15. Здравей,колега! Накратко: включи Ямаха-та с USB към ПС-то,Роланд-а към миди -IN на звуковата карта.Ямаха-та има софтуер,който се инсталира и самата Ямаха я отватяш като външно VST в самата програма(Sonar ,Cubase),посредством този софтуер командваш клавира(Яамаха-та) през компютъра,а чрез Роланд-а свързан по този начин командваш VST-то заредено в Sonar или Cubase.Това накратко,ако искаш пиши на "лични".Поздрави и успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.