Jump to content
Българският форум за музиканти

Valeri12580

новаци
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Valeri12580's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Според мен ако свириш няма как да загубиш форма на която и да е китара..Поне аз съм така.Единственото което е ,че като мина от електрическа на акустична ми е малко трудно да натискам първите 2-3 дена,но се свиква
  2. Точно това ми трябваше.Мерси
  3. Mairomaster, проблема е там,че когато съм пуснал Guitar Rig 5 в програмата като натисна record не иска да записва,а ако махна Rig-a се оправя..И ако незнаеш,защо е така по-добре не пиши.
  4. Пробвах да запиша нещо с нея,но не става...
  5. Мисля да я сменя с Reaper?
  6. Може ли по просто,че не разбрах?
  7. Здравейте Днес инсталирах Guitar Rig 5.След като го пуснах всичко беше ок,но когато пуснах да запиша нещо със cool edit pro излиза това http://prntscr.com/bmpwvg .Когато не е пуснат Guitar Rig мога да записвам но когато е пуснат не става...Някой знае ли как се оправя това?
  8. Тези дни ще ида да проверя в музикалните магазини и съответно ще го пробвам Знам,че е поправим,но незнам как да го поправя
  9. Здравейте..някой знае ли добър лютиер в Пловдив,защото китарата ми се нуждае от сетъп..четох из форума за Dikata.Писах му преди 1-2 месеца по имейл адреса,който намерих сайта му,но още не е отговорил.Пробвах да му пиша на лично,но видях,че не влизал от 2010 и според мен няма смисъл..
  10. Ах ще си замълча...не ми се влиза в безкрайни спорове
  11. Здравейте отново...Та реших да го продам,но се чудя за колко пари.Ако вие бяхте на мое място за колко щяхте да го продадете?
  12. ^^ Точно така мисля да направя...докато си купя нов усилвател ще си свиря със старите работи..въпреки че както казах процесора малко ме дразни...както и да е.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.