Jump to content
Българският форум за музиканти

prayer4eto

Members
  • Мнения

    444
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

prayer4eto last won the day on Април 23 2018

prayer4eto had the most liked content!

Относно prayer4eto

  • Рожден ден 04/18/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    Gibson SG

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/rosenzah
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Китара, без да съм професионалист, фентъзи, програмиране

prayer4eto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. BANDCAMP: https://dryw.bandcamp.com/album/hopeful-monsters FACEBOOK: https://www.facebook.com/drywband/
  2. Instrumental Progressive Rock - A mixture of heavy guitars, Jazzy Chords, folklore influences and the revival of the Mellotron spirit. Retro Futuristic visions of the world through music. BANDCAMP: https://futurewasperfect.bandcamp.com/releases YOUTUBE: www.youtube.com/channel/UCu-5WkXY42K8kBG3MsPUzoQ FACEBOOK: www.facebook.com/futurewasperfect/ Instagram: www.instagram.com/future.was.perfect/ CD BABY profile: store.cdbaby.com/cd/futurewasperfect
  3. За участия по клубове по принцип и 30 вата кубе е напълно достатъчно. Обикновено се държи усилвателя на ниски нива, пък с един микрофон отпред и добър озвучител си е напълно достатъчно. През 50-те/60-те може и да са разчитали само на усилвателите, ама в днешно време се предпочита да минеш през централното, та да може да се нагласи баланс на звука в клуба. Що се отнася до Blackstar ID сериите, те не са транзисторни усилватели, а са тип "modeling", т.е. липсва динамика на звука при свирене. Но пък симулацията на лампите е доста добра, пробвал съм я. За Marshall - не съм им фен, но (това си е лично мнение) въпреки, че се водят "легендарни", драйва/дистъра им не струва. Както и да е, зависи в какъв бюджет искаш да се вместиш, каква музика свириш, с какъв "гиър" (китара, ефекти) разполагаш до момента и т.н.
  4. Второто отроче вече излезе на бял свят. Можете да му се насладите от линка по-долу: http://music.balkhara.com/album/dustbowl Приятно слушане!
  5. 1. Който се е занимавал с класическа китара, знае, че 1-а 2-а и 3-а струна няма начин да ги скъсаш при нормално свирене. 2. Грифът е дебел и доста по-широк от този на western китарите, така че от измятане няма опасност. 3. Опънът ще ти бъде по-голям, съответно усилието, с което свириш ще бъде несъразмерно спрямо това на останалите струни. Може да изпитваш наистина дискомфорт, но това е докато свикнеш. Може би се доближава до усещането да смесиш черен с бял найлон. 4. По-добре е като се сменят струни, наистина да се сменят всички, т.е. препоръчително е да вземеш цял комплект. Звукът е различен. За тренировки - става, но гледай възможно най-скоро да си вземеш подходящи нови.
  6. Дебютният албум на група BALKHARA - Crest е вече завършен (миксиран, мастериран) и е наличен за слушане / изтегляне: (щракнете на картинката) За момента е онлайн; ако желаете CD копие, свържете се с нас по e-mail: info@balkhara.com или посетете някое наше участие.
  7. pishi za barabanist na skaip evidence555

  8. Дежурно да отбележа само, че интрото звучи по-добре на живо. Някакси на записа не се е получило съвсем добре. Иначе -
  9. Аз пък съм фен на Blackstar
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.