Jump to content
Българският форум за музиканти

a_panov

Members
  • Мнения

    516
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    3

a_panov last won the day on Декември 22 2016

a_panov had the most liked content!

Относно a_panov

  • Рожден ден 07/15/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    от метла... до лопата

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    evitatrade

Последни посетители

2336 профилни разглеждания

a_panov's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

105

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Търся учител/ка по цигулка за изцяло начинаещ. онлайн - Скайп, Viber, WhatsAPP, Messenger по 30 мин. на ден, от 21:30 до 22:00
  2. Имам един гардероб китари, 11-12 ли, 14 ли, не знам, но са над 10. И по малко съм почнал да ги модвам. Ако се спра на някоя, правя и леки ъпгрейди и най-важното и слагам струни и я интонирам за струните и строя. Сега една ме чака за 12-56 или 13-56 и дроп D за неща на Obituary, имам една разглобена на две и тя чака за струни и 12 -13-ски и дроп ама за Sodom-ии. Имам две LP, едно SG, един Ibanez S470, и още няколко които не мога да си ги спомня сега. Имам 2 кубета които не ги харесвам едното е 6.5 говорител, другото е 10-ка. Имам и 10-ка в кабинет. Имам и Marshall Plexi. Имам и Line 6 Spider IV 120 с два 10 инча с педала ама изостана Малта, само педала е 80 пари. И да ви кажа моя опит! Нищо от това дето имам не ми трябва!!! Даже и колата само с две врати и нея ще изхвърля някой ден... Послеслов: Тая на снимката от половин година е с четири струни, иначе е с Planet Waves колан! И я чакат два нови потенциометъра и медно фолио... И струни!
  3. Може ли да вмъкна един въпрос в темата. През каква Операцианна Система ги ползвате тия софтуери, чини ми се че всичко е за Windows. А аз премих на Линукс и ми е по мирна главата от към софтуер. И не го ползвам компютъра за свирене. Дали има някой опит с Линукс и китара?
  4. Нито купувам, нито продавам, само се хваля! Малко потенциометри 24-ки, малко 16-ки всичките на Bourns. И малко кондензатори за хъмбъкери. Ако някой си беше харесал нещо щеше да дойде днес. Лека вечер.
  5. ^ Може да клати 250 Ома слушалки. Само за това го ползвам тоя Line 6.
  6. https://highonscore.com/beyerdynamic-history-studio-legends/ DT 770 PRO – Closed back (studio, stage) DT 880 PRO – Semi-open back (reference monitoring, mastering, mixing) DT 990 PRO – Fully open back (critical listening) Аз имам Beyerdynamic DT 770 PRO, 250 ома. За усилвател и USB DAC ползвам Line 6 TonePort UX1.
  7. Моята заявка е за 41 евро, ако има някой нещо да поръча да казва. Аз плащам всичко и после ще ми плащате.
  8. Ще си купувам разни работи от https://www.musikding.de който иска да си вземе нещо да казва, да споделим транспорта...
  9. Подарявам, не искам пари. Ако не се намерят желаещи, ще ги архивирам в кръглата папка...
  10. Здравей! Имам части за: https://ax84.com/archive/ax84.com/hioctane.html Но нямa дa ги ползвам! 6 чисто нови потенциометри по спецификация от немски магазин съм ги купил, пазя и фактурата, дал съм 20€. 3x500k log Alpha 24mm 1x50k lin Alpha 24mm 1x1M log CTS 24mm 1x250k lin Bourns 24mm Заедно с тази покупка на потенциометрите съм взел 6 маршалски "златни" врътки. Два ключа за захранване и отопление. Два жака. Отделно имам захранваш траф от старо лампово радио и метално шаси с 4 цокъла от това радио. Ако някой му трабват за собствена употреба да ми се обади.
  11. Line 6 Pocket Pod на батерии има нисък изход и бражди, на адаптер си е ОК. По точно когато е на батерии и му свети екранчето звука е ок, като му изгасне екранчето се разваля звука. Когато е на траф няма значение дали му свети екранчето или не, винаги е читав звука.э На кого да го дам да го оправи? И имам английско зарядно което е шумно, може да му се вземе кабела и да се направи някакво друго зарядно. Моля за мнение! Благодаря!
  12. Имам Ibanez и търся резервни части за него. Има ли в София магазин с налични части за марката или където да се поръчат?
  13. Ааа не! 10-15 китари, като наддаваш за тях в Ибей...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.