Jump to content
Българският форум за музиканти

Sora Namo

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sora Namo

  • Рожден ден 07/21/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    jazz singer

Profile Information

  • Gender
    Female

Sora Namo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Обществена Репутация

  1. А дали знаете задачи по хармония online да има, че учебниците са доста старички от времето на индустриалната революция в България ? ))))))
  2. Така ......spd7693 Не бива да се бърка метъл музиката с рок музика от двата бранша мога дам примери с велики, ама наистина грандиозни хора, пред които само мога да замълча! Не те знам кой си и не искам да знам , но явно снимката ми с короната е по-добре от нищо !Смешно в случаят е само поведението , а е трагико комично положението! При още един коментар от теб отпратен до мен , ще се свържа с администраторите!
  3. От вашето менение от всяко дърво може да стане свирка, щото като се напъне и ще пее хеви метъл !!!!!!!!!! Щом назорването е изведено като най-важно
  4. Bee Bob Cafe , магичното местенце !!! ))))))
  5. Да , говорим за mp3, audio и тн. като формат на песента , иначе ако си е софтуерният темата няма да я обсъждаме въобще. Аз за това питам с каква цел е , понеже има много алтернативи и мога да помогна.Например за караоке , ако предположим , че ти трябва , можеш да си чуеш песента от youtube клипче(има изключително елементарни видеа , които ти показват нагледано тон по тон как се свири дадена песен) и да си я пресъздадеш с fl Studio , дори да си промениш някой аранжименти както на теб ти харесват, да си усилиш баса, да включиш други интрументи , ефекти и тн.не е ли по-добре дори....
  6. Има начин щом нета е пълен с примери и хората го правят , но се губят честотите , дори малкият ми брат не се е занимавал да премахва вокал, защото наистина не е красива гледката след това !Аз лично съм пробвала,търсих, разучавах , свалях програми , поне 5 начина опитах , но си намерих алтернатива след като чух какво се получава ! Авторе с каква цел ти трябва да правиш това?
  7. http://www.youtube.com/watch?v=ioFGjlQKb1A Виж това клипче с FL studio дано е от полза !
  8. мммм...Nice !Вдъхновяващо : )))) Втората и третата джам сесия са мои !
  9. https://soundcloud.com/sora-namo/lqlqlight Instrumental , txt, melody by Sora Namo : ))) Очаквам критика, мнения всичко !
  10. Благодаря за хубавите думи !!!
  11. Наздраве, пловдивчани,наближават сезоните за биричката!!!!!!
  12. охооооо , шах и мат с пешката, тооолкова сложна мисъл нямам !!! Явно ти трябва занимание,трябва да се признае, че си видяла тънката нишка на всичко Така да бъде , няма претенции! Права си
  13. Evtim Djerekarov ! Разбрах те... уча се винаги от всички,благодаря ! Успехи от мен : )))) Вяра Иванова,добре заварили! приятно ми е да се запознаем Анна се казвам ! хихи така де .. има си неща, с които не съм съгласна имах пред вид , и също които казваш, но предполагам , че няма да се стигне до консенсус, тъй като са конкретните термини , употреба на понятия и тн ! (че диафрагмета не е мускул,които можем да управляваме, че няма резонарторни кухини в челото, резонаторите на гръдния кош са костите )Иначе в основен смисъл кзваме едно и също в случая! : ) Хубава вечер ))))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.