Jump to content
Българският форум за музиканти

PupleHaze

новаци
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно PupleHaze

  • Рожден ден 07/28/1624

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SF/STZ

Последни посетители

411 профилни разглеждания

PupleHaze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Днес излезна новото ни видео ! Дано ви хареса ! http://vbox7.com/play:98c9aab802 Поздрави, Иво AT
  2. По един "Послевкус" от мен. Дано ви хареса http://www.youtube.com/watch?v=yGtfl0YifUw
  3. PupleHaze

    Fender Jazz Bass V

    Извинявам се, не знаех за тази политика, а и не смятам че съм казал нещо лошо. Просто скромно впечатление. Нали споделяме впечатления, не сме тук само да си чешем езиците Благодаря все пак, за напред ще знам.
  4. PupleHaze

    Fender Jazz Bass V

    Днес бях в китното магазинче XXXX където имаше малък, но достоен избор от Фендер бас китари. Останалото бяха предимно Squier-и. Бях малко попарен от коментара : "За да пробвате тази китара от 1800 лв, трябва да си запишете името и телефонния номер, за да се обадим и да питаме шефовете може ли...". Това честно казано малко уби желанието ми да пазарувам там, но все пак, да не изпадаме в подробности, а направо към въпроса: Бих искал да отправя молба към някой притежател на горепосочения бас (от коя да е година, просто да добия горе долу идея срещу какво се изправям ), ако може да дойде на една репетицийка в Мусагеница (София) в понеделник (13.12.2010) с баса, за да го пусна през моята апаратура и да видя за какво иде реч, защото днес в магазина не ми стана много ясно. Ще се радвам да обменя малко опит, пък и черпя бира Cheers! Iu
  5. Извинявам се че се забавих с отговора, просто не съм чест посетител на форума. Та, по нещата има развитие и скоро ще постна 2 версии. Това което ми даде студиото като краен резултат и това което направихме след като си взехме траковете с малко допълнително финансиране. Аз тези дни обмислям пак да отида да си искам парите
  6. Мерси за подкрепата. Проблема е, че това което са ни дали като тракове, не става за работа - пичовете са рязали, цепили, замествали, мачкали траковете, по, както се изрази човека с който работим вече - "Особено нелеп начин" и добави, че - "Това е много много далеч от професионален проект", което както разбирате, е доста разочароващо за нас. Ще ми се да можем да направим нещо, но уви, ако някой иска да знае за кое студио говоря, да ми пише на лично, просо не искам да започвам THE FLAME WAR. Благодаря.
  7. Здравейте колеги музиканти, преди няколко дни прилючихме с записа на няколко наши парчета и тръпнехме в очакване на крайния резултат. Записите се извършиха в студио, което може би е непонятно за повечето хора тук, но да речем, че ни предложиха "добра сделка". Та, проблема е, че с групата ми сме крайно недоволни от това, което ни представят като "краен резултат", като смятаме, че сме се справили добре и проблемите са свързани с, да го наречем "неграмотност", на тонрежисьорите. Искам да попитам, можем ли да имаме някакви "претенции" - иначе казано да си искаме парите и ако това ни бъде отказано, да се обърнем към комисия за защита на потребителя примерно? P.S. Името на студиото не искам да споменавам, докато не се разбере какво може да се направи по настоящия проблем, но ще бъде с много сериозен negative feedback веднага щом получим някаква яснота по въпроса. Благодаря на отзовалите се предварително! Cheers!
  8. ^Good point. Мерси ,иначе четох по някакви форуми, един пич доста похвали слушалки на Audio Technica , като ги използва точно затова , за което на мен ми трябват (да си направя хубави настройки и да не дразня съкилийниците), пък и цената им беше по-разумна , само че незнам дали се продават в BG. Става въпрос за модела AUDIO TECHNICA ATH-M40FS. Някой запознат?
  9. Добра забележка...Ако имаше и нещо да кажеш по темата, всичко щеше да е супер...
  10. Здравейте колеги! Искам да попитам ,ако има някой по запознат от мене, да ме посъветва какви слушалки да си купя.Трябват ми ,защото сега ще съм студент и да влезна в общежитието с кубе в ръка ,било то 15 ватово, ще създам доста негативни емоций у съседите ми.Пък и да ги ползвам за записване. Отделил съм около 180 лв и смятам да си купя хубави мониторни слушалки. Намислил съм си AKG K-141. Някой да има други съвети?
  11. PupleHaze

    H&k Edition Blue 60-dfx

    Сори и аз за оффа, ама преди да го резна бях свалил всичко което може да се свали.После ходих при мой приятел ел.техник, каза че няма да стане без да го отворя, посля при приятел дърводелец,който го видя и каза че няма да стане без да реже.Кутията беше залепена, ама все едно никога няма да ти се наложи да го отваряш. Ама какво да се прави.Германците са го направили за техните стандарти.Там като имаш проблем, носиш и фирмата ти решава проблема. П.С. Btw, като отрязах задната дъска, и го оставих отворено, взе да звучи много по-ясно(разбираемо).Мен лично отворено имам чувството че даже ме кефи повече (не че затворено не ме кефеше, просто имаше по-буботещо звучене, сега е по-пъстро )
  12. PupleHaze

    H&k Edition Blue 60-dfx

    Аз имам такова същото, само че както каза Icarus без ефектите.Много добро.Много плътен, мек тон има.Аз лично съм много доволен.Имам само един "feedback" ,така да се каже, за него - няма отваряне бате!!! Ако искаш да го отвориш, ще трябва да си купиш и електрическо трионче (тип зеги).Тея хора са го лепили като подводница! Съвет от мен, купувай си само оригинални кабели и няма да имаш проблеми.
  13. PupleHaze

    Vamp2 Vs. Podxt

    Да де и аз така си мислех, ама онзи ден ходих и се оказа че има само Vamp-a ,а пък на Pod-a даже цената не можеше да ми каже пича. (lame) И тия хора очакват някой да иде и да си налее всичките спестявания при тях...
  14. PupleHaze

    Vamp2 Vs. Podxt

    Да де , ама на мен ми трябва да сложа нещо което става за нещо по кабела м/у Ibanez-a и Hughes & Kettner-a. Pod-a през кубе как е ?
  15. PupleHaze

    Vamp2 Vs. Podxt

    Въпроса ми е следния : на кое бихте заложили вие ? Защото прочетох доста матриал и пак незнам какво да правя. От една страна имам Vamp-a за който казват че има жестоки дистери, които звучат много по-добре от тези на Pod-a, а цената му е в пъти по ниска, но модулцийте въобще не ставали .Него съм го виждал ,чувал и знам горе долу за какво става въпрос.От друга страна имам Pod-a който нито съм го чувал нито съм го виждал и въобще не знам за какво става въпрос , само коментарчета някакви съм чел и няма къде да го пробвам,затова въпроса ми е повече към Pod юзерите. Слушал съм семпли от него, но не мога да им се доверя напълно. Затова искам някой да обясни как стоят нещата с Pod-a - струва ли си парите най-вече или може да намериш много по-надеждни и по-добре звучащи неща за по-малко пари.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.