Jump to content
Българският форум за музиканти

Asmodey

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Asmodey

  • Рожден ден 02/26/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Jackson RX10D

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    63282611

Asmodey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Такааа, благодарско на всички. И защо ли ми се струва, че всите сте седяли приклекнали, в гневен реверанс и готови да скочат. Не ме яжте, моето лично community мълчеше та рекох да питам вази. Очевидно е решението и леко тривиално - ще пазарувам комбо. Но да удовлетворя съветите на всички ми се струва `пцелютно невъзможно - от този не купувай, от онзи също. Но съвет - да търся старо(с риск) или да опра на сигурното и (крайно възмутително) дефинансиране с ново? Отново благодаря. И бира. Мисля си, че 12инчов говорител на вилата ще звучи добре, търпение нямам.
  2. Не-не, струва ми се, че не разполагам с цялото време на света. Всъщност, кой ли разполага? Смея да твърдя, че от към време съм безкрайно ограбен. Дискусията отсноно къстъмизацията приключи. Така, ако някой може да ме посъветва нещо (не баш панелно) - ще бъда бирено благодарен.
  3. Ок, решено е - комбо. Моля, не ме бесете. Всичко е наред, нарязах си сухожилията. А идея за такова? Имам една rp350-ица, която искам да чуя по-добре. В микрофона на машината е чуваемо, със среден клас surround-creative, но преносимостта някак ... леко извращение.
  4. Пичове, здраво и прочее неща. Имам желание да си взема нещо около 30те вата комбо, но ми се струва, че къстъм ще ми излезе далеч по-добре (в почти всички аспекти). Така и така не търся визия, нито марка. Въпроса ми е относно тази широка лента - http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/produc...K-12251_351.htm Или евентуално тези двете - http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/produc...N-12213_313.htm - ниски и http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/products/VKV-3734.htm за високи. А този сладур http://constructor.bg/shop/product_info.ph...oducts_id=10716 за усилвател. Някакви идеи и размисли? Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.