Jump to content
Българският форум за музиканти

Dead_Macabre

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dead_Macabre

  • Рожден ден 10/24/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.last.fm/user/DilqnDimitrov
  • ICQ
    269167804

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Dead_Macabre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз в момента съм запален по Paul Gilbert, Andy Timmons, Guthrie Govan и малко John McLaughlin
  2. Аз мога да кажа, че най - трудната песен за тактуване и за спазване на времена, тактове и т.н е "Lazy" на Deep Purple. Тъй като там основната мелодия влиза на слабо време и всичко се объркава в следващите влизания. Аз тактувам от време на време с крак и тая песен ми е кошмар. А иначе съм забелязал, че най - лесно е когато са наредени барабани отзад на някоя програмка. Но изисква много работа това.
  3. Абе стига глупости бе какви пуритански наклоности. Песента си е велика спор няма а това което ми се е сторило нечисто е между 1:19 и 1:20 там има някакъв double hand като че ли и са записани май две китари и от първо слушане ми се е сторило нечисто но то така си звучи май. Не съм искал да засегна никой. Песента е убиец. Аз съм голям фен на тоя стил. Къде мога да намеря оная другата песен която се спрегна в темета Asia.
  4. Тая китара няма някой от основните разлики, които отличават китарите от другите интрументи - няма бенд, надигания, и там всичко сръзано с това. То се едно не свириш на китара.... и на мен ми е интересно как звучи де, но не бих си я купил
  5. И аз слушах песничката и мога да кажа, че създава интересна атмосфера. Основната мелодия е готина, но мисля че имаше някой не толкова чисти изпълнения, но като цяло е добра. Това ми е личното мнение, не ангажирам никого.
  6. Това да се извади мелодията на вокала е добра алтернатива. А иначе кво да ти предложа. Nirvana може би, или Hotel California на Eagles, Whitesnake, еvergreen-ите винаги се котират (Feelings примерно), или просто да се направи една блус импровизация от двама ви.
  7. Ами то и аз гледам да не се ограничавам в стиловете все пак това е интересното във музиката - да вмъкнеш някое Jazz пинизче във Класическо произведение примерно. Но иначе се кефя най - много, когато се опитвам да свиря Jazz-че и всичките му там разновидности. Свиря и прогресив много и рок абе свиря, прая кото мога. също и много се кефя на бг народните неща.
  8. Здрасти ами аз живея във Велико Търново и мога да ти кажа за един даскъл във Горна Оряховица. Аз лично при него ходих много е добър ее вярно не е Acoustic FingerStyle фен ама учи на тероя, акорд, гами и пинизи показва. не те знам дали искаш теория на научиш.
  9. Напълно съм съгласен, ако не го бях прочел това щях да напиша може би същото
  10. ее много брагодарим на Burton за просветлениято явно е трябвало да се поровя из сайта му
  11. Dead_Macabre

    Peavey Clasic30

    така и така тука се говори за Peavey и имам един въпрос Peavey TransTube Series BackStage 10w извади по слаб звук от един Park By Marshal не знам повече подробности за него само че и той беше 10w що туй не знам, въпреки че звука на Peavey-to си беше по як за мен
  12. и аз съм склонен да кажа това ама не мога щот баща ми ме хвана да свъря на китара долу горе на плилична възраст. Бях 5ти клас и отгоре когато баща ми ми показва два три мажорни и минорни акорди - той повече не знаеше де бил е навремето басист. А иначе 6ти клас така вече ги сменях долу горе акордите и имах една измислена група но в нея свирех на барабан щот имахме по добър китарист и така.. от 6 години долу горе свиря почнал съм на 12г.
  13. ами аз лично предпочитам HSH въпреки че не съм хващал такава имам си у нас SSS и като четох тука имаше не малко, който предпочитаха HH и се чудех със средния S няма ли да звучи по ... яко .. или ще има ли някаква разлика и друго тъпо въпросче - грешно ли е ако се нарече "адаптОр" а не "адаптЕр" ?
  14. Абе аз съм китарист и както всички може би съм гледал G3-тата на Joe и той на повечето от тях свири с Stuart Hamm (или поне на това с Eric Johnson) и на Live In San Francisco също е с Stu и на тея два коцерта съм забелязал че когато Joe представя Stu и публиката го освърква и ми е интересно дали някой ще ми каже смислена причина за това или просто публиката на Joe не се кафи на Stu Hamm, но иначе той (Stu) свири доста яко според мен и мен лично ме кефи .. П.С. - дано не се повтарям с тая тема но уж търсих и нямаше такава
  15. Dead_Macabre

    Учител

    Има смисъл ест ще те учи на теория, упражнения и т.н. и най-важното е, че ще ти даде основата, за да почнеш сам да се учиш и изграждаш собствен стил на свирене а аз за пари не мога да ти кажа мнгоо. не те знам от кой град си щот аз примерно като съм от Велико Търново и давам малко (2 лева на час) а във София са къде къде повече мисля.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.