Jump to content
Българският форум за музиканти

sixfeetunder

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, вокал

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

sixfeetunder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Обществена Репутация

  1. В горния коментар съм поставил линк със снимки на китарата ми.
  2. https://www.4shared.com/all-images/Plo_OVZw/_online.html
  3. Ако го вдигна може и да помогне, но там е работата че няма да стои паралелно. Едвам го наместих да легне, беше вдигнато от страната на интонациите.
  4. Относно тремоло доста стърчеше преди да я подхвана да я настроя, за това пружините ги отхлабих и затегнах болтовете на тремоло, за да го направя паралелно. Интонацията мисля, че съм я настроил правилно.
  5. https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=Plo_OVZw
  6. Привет колеги. Преди година си купих нова китара среден клас cort evl k4 с плаващо тремоло. Поради многото ангажименти нямах време да свиря кой знае колко и бях я закърпил що годе ..но преди седмица реших да я стегна в действие. Проблемът е следният- след 15-та позиция струните са заглушени мисля,че този проблем се нарича- мъртви ноти( ако не се лъжа) и се дължи на тръст роуда, преди да получа този проблем имах ядове с първите позиции на 1,2 и 3 струна и поради тази причина леко го разхлабих, но сега всичко след 15-та позиция е заглушено при 6,5,4 струна при останали след 19-та.За информацията ползвам струни 10-48 и свиря предимно в ре(D) стандарт. Само да уточня,че не съм професионален китарист и не съм толкова компетентен в сферата на китарите с плаващо тремоло. П.С.: не мога да я занеса на лютиер, защото не съм България.
  7. Привет! Имам няколко въпроса относно стартирането ми на един соло проект който съм замислил. Занимавам се с тежка музика от 6 години, свиря на китара и също се дера. Искам да започна да свиря по клубове и следните ми въпроси са: -С каква програма да си пускам останалата част от интрументала( барабаните и баса)? -Как да премахна китарата и вокалите от кавърите ? - И да ми предложите някакви клубове от София и Пловдив в които мога да си свиря бичкии ? - какво друго ми е необходимо да започна този проект ? Ако има някой компетентен по темата нека сподели своят опит, ще му бъда много благодарен Благодаря за вниманието!
  8. Надявам се да ви хареса
  9. Мерси за съветите ...и да смятам да първо да ида на уроци да изградя основата и след това ще доизграждам останалото. Имам опит в музиката, и бих казал, че съм постигнал едно прилично ниво в стила към който съм се ориентирал. И един въпрос : по горе съм уточнил за какъв стил става дума. Таа някой били ми казал комплекта от кои части се състои ? До колкото знам ми трябва: -голям барабан -малак барабан -2 високи и 1 нисък том-том -педален чинел (фус) -висящ чинел -кардан
  10. Явно съм сбъркал мястото, очаквах съвети, препоръки, а не подигравки. Като по- възрастни, по-опитни и ''по-мъдри'' можете да бутнете едно рамо на младежите, но не..- ще се подиграваме, защото след празниците ни е скучно. Българска работа :Х цялата ни работа е такава ...виждаме че сме в лайната, но ще гледаме и другите да завлечем там! Обиден съм от подигравателните ви коментари, все пак ви желая лека вечер и едно евала на малкото хора които във този форум са решили да подадат ръка в нужния момент ! П.С.: Ако ще пишете нещо по темата ,пишете ,но само не и спамове и hate !
  11. Здравейте интересува ме как стоят нещата с барабаните ? По принцип свиря на китара, бас и също така съм вокал, но поради липсата на барабанисти и някой най накрая да се навие да свири на нещо различно освен китара ме накара да се замисля дали да почна да се занимавам с барабани. Разяснете ми от какво се състои комплекта и на каква цена ще мога да се снабдя, разбира се говоря за втора ръка някаде около 200/300 лв. Иначе ми трябва за по тежки стилове като дет и блек метъл и коровете. Също така ме интересува : дали ще се науча лесно и как се четат табовете. Ако звуча смешно се извинявам, но според мен един музикант трябва да владее няколко интрумента.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.