Jump to content
Българският форум за музиканти

protein

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно protein

  • Рожден ден 07/30/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабан, Тарамбука

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bfu-fan.hit.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София
  • Interests
    Спорт - Джудо, Самбо, Борба, Боди-Билдинг. <br>Музика - Ударни инструменти.

protein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Момчета надявам се да не ви разочаровам, но аз нямам амбиции да стана някакъв световно исвестен барабанист, но искам да се науча да свия добре сега почти съм събрал пари да си зема едно барабанче YAMAHA дето ми показаха... а и незнам дали ви споменах, че искам да свиря чалга кючеци да тропам... почечето от вас сигурно свитите метал, джаз, рок... понеже не видях като изброчвахте имена на барабанисти да споменете някои циганин от наще дискотеки... Та тфа което ме интересува за момента е някои които свири това което споменах по горе ( чалгица ) да каже трудно ли се учи, какви упражнения се правят и има ли кои да ми дава уроци да ме учи на кючек!?
  2. Прави сте забравих да кажа че съм от София... Днес си купих първите палки... незнам дали са хубави казах и на продавачката че съм начинаещ и че искам нещо като за начинаещ - тя ми даде някакви размер А тънки... за 4 лева от малкия цум си ги зех... после ходих до 1 друг магазин и продавача там ми каза че не са много хубави но като за начало стават. И тои ми препоръча уроци вика само така ще стане нещо от теб. Даите предложения каде да питам за уроци?!
  3. Ле лее момчета страшно ви благодаря много ми помогнахте... тъкмо си мислех че ще кажете, че съм остарял за музика но явно не е така. Дето има една дума IMPOSIBLE IS NOTTING... Ясното в случая е че почвам да ходя на уроци... Въпроса е каде? При кой ? Някои може ли да ми препоръча добър учител и също така ще съм благодарен ако ми дадето уриентировъчна цена на уроците защото финансите ми са ограничени.?
  4. Ясно благодаря ви за обнадеждаващите думи... сега предполагам знаете какъв ще е следващия логичен въпрос... Колко струва да се обзаведа с едно нормално барабанистко уборудване... ( композиция ) Ух... дори незнам как се казва Мисалта ми е колко горе доло пари ми трябват за да си купя наи важните неща и кои са те ?! Знам че сигурно сте отговаряли на тонове подобни въпроси и за тов предварително се извинявам...
  5. Като начало поздравявам ви за полезния форум. Сега малко за мен... на 17 години съм до сега не съм се занимавал със музика освен, че слушам мп3-ки на компиутара, главното ми занимание беше спорта. Но на скоро ми попадна една тарамбука и започнах да си тропам по нея. И така както си торпах реших, че искам да свиря на барабани. Понеже знам, че от сяко дърво свирка не става и за това искам да ви питам вас хората които се занимавате с барабани, ако започна уроци мога ли да достигна едно нормално ниво на свирене, или 17 години е прекалено късно за музика ?! Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.