Jump to content
Българският форум за музиканти

JocunD

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JocunD

  • Рожден ден 08/31/1994

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

JocunD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти за бързия отговор! А за коментара ти - Когато го писах, не бях с мисълта за вероятен хип хоп ритъм. Не мога да пиша текстове за рап песни затова се придържам към по-лекият и мелодичен вариант. За английски текст си почти права. Наистина ми хрумна на български, но след това не можах да го продължа. Не разбрах първата си грешка, но за втората си права и тя е съзнателна. Ще ви държа!
  2. Здравейте! Предполагам, че тук и сега не е най-подходящото място да се представя, но след продължително разглеждане на форума, реших, че бих се радвала да споделите вашите мнения за моите текстове. Така... не пиша от скоро и нямам самочувствие в тази област, но ми е много приятно и интересно. От както се помня слушам хип хоп и рнб и сега усещам влиянието от този стил. По ми е лесно да пиша на английски, но понеже ще е предизвикателство за мен, започнах и на български. Писала съм и пиша на най-различни теми. Както се предполага - любовта преобладава. Ще пусна два текста - един на български и един на английски. Мога да кажа, че приемам критика, но зависи как е поднесена. Коя съм аз? Различни битки водя, като рицар съм без броня, която да ме защити, ако някой иска да ме нарани. Дали в мрак се губя? Дали някой ден ще се влюбя? Дали някой ще ме чуе, "обувките ми ще поиска ли да обуе"? Припев: И без край сега да питаш, аз винаги ще отричам, че не знам коя съм аз, търсейки отговор без глас. Защото знам, че някой ден, и моето сърце ще бъде в плен. Но сега не ме мъчи, просто замълчи и си върви. Уж живея, а сякаш сън е, като песен, но без звук. И да искаш няма да я чуеш, нима прави го на пук? Преди да те допусна, зная, трябва себе си да опозная, но болката ще е приятна, щом преди уж щастлива бях, но плаках. А дотогава... Припев: И безкрай да питаш.... Част от английски текст: Im going where, I know I'll regret, but I know - this road will be a hell of a test. It worths to check, Do I have the strenght, to walk alone, like never before. Despite the fear and the flown tears. Despite what I hear, I won't kill that feel. I know this road is mine, so I will walk it despite the time. Е... това е. Очаквам мнения.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.