Jump to content
Българският форум за музиканти

stevemorse

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stevemorse

  • Рожден ден 02/06/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавишни

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София
  • Interests
    Южняшки Калифорнийски Рок

stevemorse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Незнам, но на Мотива не мога да намеря нито един сносен звук за рок музика (разбирана като пълна липса на джаз или нещо подобно), докато на Корга се побърквам докато направя избор какво да ползвам! Преди ми даваха един доста скъп Мотив 8 да записвам с него и след часове борба със собственика му едвам харесахме едно пиано и един орган. Май повече за джаз или някви по-чил неща ставаше, докато Корга е по-рок и дръм енд бейски! Според мен що се отнася до звуците, по-важно е какъв стил свириш и каква ти е ролята в групата и колко пари имаш!
  2. За тези пари можеш да вземеш нов Корг, който е значително по-функционален. Но това си е мое мнение.
  3. Припяването към парчетата е само при изключен микрофон и извън студийното помещение. Музиката си е изцяло инструментална. Благодарско за позитивните коментари.
  4. Парчето включва и някои приятни хармонии, но особено кефско е солото! А записът е добър заради майсторското свирене, и с касетофон да беше записано, се толкоз добре щеше да е!
  5. Аз съм фен на Корг, има разтърсващи ниски честоти
  6. Аз гласувам с две ръце за Steve Walsh (Kansas) и с по една ръка за T.Lavitz (Dixie Dregs) и Keith Emerson (ELP)
  7. чудех се тези басове на Стагг дето напоследък доста се намират из София, как ви се струват като цяло, сравнени например с преподобните Скуайъри?
  8. Аз посвирвам 3-4 дни по цял ден предимно гами с различни пръстовки, на различно темпо, после се занимавам няколко дни повече с правене на нови идеи или разучаване на стари такива, но често ги свиря и технически се опитвам да ги докарам до това, което искам да бъдат като динамика и техника. Когато свиря с групата, обикновено само разгрявам, тъй като там достатъчно правя и от другите неща. После една седмица не свиря изобщо и след всичко това много по-свежарски се завръщам отново към равните и скучни класически гами и ладове, които всеки пианист е повтарял до втръсване! :green:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.