Jump to content
Българският форум за музиканти

D`Earth

Members
  • Мнения

    809
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

769 профилни разглеждания

D`Earth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Обществена Репутация

  1. Добра идея, но откъм фейсконтрол не съм сигурен дали би могло да бъде приложено. Кой ще преценява дали даден изпълнител отговаря на изискванията за членство?
  2. А подробностите по албума?
  3. Я дайте повече подробности. Още някой семпъл не бих отказал също
  4. Прекрасно слънчево
  5. Супер адекватна реакция на критиката ми, което предизвиква уважение и съм длъжен да изясня неясното в думите ми. 1. Липса на вдъхновение. Моят критерий за този тип музика е да грабва като я чуеш за пръв път. В случая песните стоят "наредени", няма живот, няма ясна мелодия. Не хваща и не ти остава в главата. Вие, разбира се, не може да осъзнаете това, защото знаете всяка нота. Пример: подобни на вас са Murder of Crows, репетират до Генщаба. Една песен съм чул, но ме удари като чук от раз. 2. Клиширан звук. Да чуеш няколко групи и да не ги различиш една от друга. Подобен саунд съм чувал от почти всяка подобна група. 3. Специфичен саунд. Чуеш ли нов материал на една група, то веднага да познаеш коя е тя още преди да си чул вокала. Пример: Тайп О Негатив
  6. Чух първите две песни и моят коментар е следният: Липсва идея и вдъхновение. Музиката не грабва именно по тази причина. Вокалните линии - също, а на моменти избиват на монотонни попски напеви. Аранжиментът е тромав. В резултат двете песни са неотличими дори помежду си на първо слушане. Добрите неща са казани по-горе. Техническата част е много добре за сурово демо със забележката, че цялостният саунд е мега клиширан и e добре да се търси нещо по-специфично.
  7. Пич на колко години си и какъв пол и къде живееш ?

  8. D`Earth

    Sepultura'89

    Туй си е аматьорско, момчета, не са залъгвайте. Голът на Цецо беше по-сполучлив.
  9. Приемам забележката за погледите..... макар че с тая музика жени трудно ще привлечем Тя е за мустакати типове.
  10. Реквизитът е извадка от колекцията ми от шапки
  11. Окончателният вариант на песните е вече качен в Майспейс. Има вероятност целият довършителен етап да приключи до средата на месец май и албумът да е по магазините тогава.
  12. Благодаря за добрите думи!
  13. Извинявам се за грешно изписания линк. Ето вярното: http://www.myspace.com/angercure
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.