Jump to content
Българският форум за музиканти

Bleach

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bleach

  • Рожден ден 07/30/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    варна

Bleach's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Интересно. Да не би да се продават стари кожи за ударни от животинска кожа?
  2. Не виждам на какво някои от вас се смеят при поможение 4е написах 4е не с1м мн информиран.Но все пак искам да обясня 4е е трудно да се вземе стандартен адаптер за6тото грифа е много тесен.Ина4е знам 4е трябва да купя нов адаптер.Утре за заинтересованите мога да приложа снимки на баса.Понеже до сега е боядисан а утре му слагам вси4ки прагове .Ако някои го интересува как в1рви мога от време на време да поствам по някои пик.Мисля 4е от с1стоянието в което го зех преди време сега изглежда супер.Аз с1м от варна и некса мисля да мина през Рисинг форс да проверя какви бас адаптери има последния път като ходих ми предложиха един "п" адаотер за 35 лв. Е ако има някои мекралия да ме светне малко как да поступя 6те е хубаво.Нямам проблем да похар4а к1м 40-50 лв за нов адаптер,стария мисля да го ока4а в рамка,и до седмица да запо4на да свиря за6тото наистина имам мерак да се нау4а и моля не се подиграваите на непросветените и те като мен,се пак никои от нас не се е родил нау4ен.
  3. Така доб1р ве4ер на вси4ки да поясня аз с1м аматиор но се наех с тежката зада4а да се нау4а да свиря на бас и си купих един много стар Орфеи 4 струнен копие на Gibson-Sg. Зех го с оригинален едини4ен б1лгарски адаптер от времето на войната но все о6те дава6е приятен звук.Понеже баса изглежда6е доста зле ре6их да го освежа та.... пребоядисан е и сега 6те слагам праговете с електрониката мисля 4е 6те се справя но имам вапрос които не мога да ре6а.и затова се обр16там к1м вас с надейдата да ме пос1ветвате какви нови адаптери биха били уда4ни за смяна на стария.По производтво канала е замислен с две позиции за адаптери.Така стигам до с16тината на в1проса ,а тои е к1в адаптер да ползвам?????Дали е в1змойно да зема някои евтин китарен и дали 6те зву4и не6то с него или трябжа да е специално за бас? предварително благодаря на всеки които се отзове на в1проса ми
  4. Bleach

    Пеене + дрънкане

    Свиря почти от година. И имам един проблем. В момента в който започвам да пея загубвам представа какво свиря. Нормално ли е това? Трябва ми още практика естествено. Има ли ли сте подобни проблеми?
  5. Какво ще кажете за картоните за яйца? Създават акустика, щумоизолират или няма такова нещо?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.