Jump to content
Българският форум за музиканти

Dido_Rich

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dido_Rich

  • Рожден ден 11/24/1974

Previous Fields

  • Инструмент
    gidore

Contact Methods

  • MSN
    Dido_Richie
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    203819439

Profile Information

  • Location
    Sofia

Dido_Rich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ясно е че всеки хвали неговия си лютиер и оплюва другите ама никаде не видях телефонния номер на Диката. Ае някой да го напише , че се интересувам за смяна на прагчета. Спасое болшиба !
  2. Виж пич, на vovsho предложението си е добро за Peavy Rage 158. Аз съм с такова и съм си доволен. Идеално е за работа в къщи, става и за рапетиции. Има изход за слушалки (когато не искаш да пречиш на комшиите), има и изход за апаратура, така че ако не ти достига собственото volume на репетиции... знаеш какво да правиш . Аре успех с пазаруването.
  3. Dido_Rich

    Steve Vai:)))

    К'во да ви кажа? Бях на концерта, бях и на предния, и 1000 пъти да дойде, пак ще съм там. Сигурен съм че винаги ще има велики музиканти с него, което доказва на тези които не го познават, че самият той е един от N:1 музикантите. Израснал съм като музикант с неговото творчество поклон и никога не ми е бил скучен. Има убийствено сценично поведение и голямо влияние над хората, 100% ентертейнър . На този концерт успях да си уловя перце и се почуствах "ДОКОСНАТ" . Заведох и жена си. Тя беше във въсторг и естествено му е фенка вече, не че преди не беше , но не го знаеше . За финал ще ви кажа че Steve Vai не е случаен човек а рядко срещано явление. :inlove: :inlove: :inlove: .
  4. Съгласен съм с Begemot za Yamaha. Може да е сигурен, че не само класическите китари с пластмасови струни са хубави. Oткакто си взех Yamaha се родих. Препоръчвам ги. Ае успех с пазаруването
  5. Dido_Rich

    Пикинг

    Определено за арпежи се използва еconomi picking a за скали аlternate, но и перото има значение (казвам го за начинаещите). Ако използват твърдо перо, ще е добре то да е средно заоблено, да го държат под лек наклон а захвата да е леко отпуснат. При по-меко перо наклона може да е минимален, дори да няма такъв, тъй като неговата гъвкавост ще му позволи преминаването на следваща струна. Захвата трябва да е здрав. Това е от личен опит. Освен това мисля че с много труд се постига всичко, така че GOO TO WORK :guitar: :guitar: .
  6. Нека не забравяме Richie Kotzen , Richie Sambora, Steve Morse, Steve Luketer, които са пре пре предостойни
  7. Нали знаете лафа: "За всеки влак си има пътници". Не е задължително да разбираш от всякаква музика. Достатъчно е да си добър в някой и друг стил. Ако разбираш от повече - по-добре. Най - добре е да измислиш нов стил )
  8. Здравейте пичове. Това е първото ми мнение така че ае . Искам да кажа на момчетата дето се карат " Правете :guitar: , не ". Всеки си има мнение и другите трябва да го уважават. От известно време само воайорствам из форума и да ви кажа доста интересни (за мене) теми се засягат, но тъй като нямам много време да вися пред комп-ра не съм се регистрирал до сега. Бай да уей... относно темата: За краткия ми живот до сега съм видял, и чул най-важното, доста добри и качествени сола на наши момчета, които някои дори и познавам. Важното е че в тая малка държава има страшно много добри музиканти. Това е.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.