Jump to content
Българският форум за музиканти

faflu

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно faflu

  • Рожден ден 12/12/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    лаптоп, микрофон, китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/faflu
  • ICQ
    0
  • Skype
    lp-guitarman

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ямбол/Варна

faflu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хеххеех, моята мрежжа пък е Holy hell
  2. Това е добро. Сещам се и за още едно, пускано тук и преди - концерт за вувузели!!!
  3. Пуснете линк за тези, които ненавиждат Фейсбук и не го ползват...
  4. Като прочетох заглавието на трака очаквах нещо като гаден, брутален дет метъл или нещо зверско. Обаче като го чух и ми стана едно такова спокойно... Като видях, другите парчета пак са подобни. Готино е, носи настроение.
  5. ^Хаххахах, ама не ме хвана. Не ползвам мишка - ползвам тъчпада на лаптопа
  6. Хах, мерси. Кофтито е, че не сме банда, а само двама-трима ентусиасти. Караме го на барабани и бас от гитар-про. От време на време само се събираме, че сме пръснати по университетите. Шоу да става.
  7. Мерси за реакцията. Причината да те попитам, е че пробваме да направим кавър на тази песен с мой приятел и мани-мани... налага ми се да пея С този инструментал мога да се поупражнявам като за начало. Имаш една виртуална от мен
  8. Тоя дето ги е правил тея аранжименти е мега-ненормален Един от най-добрите му клиове обаче е махнат от тубата... Dragonforce country Охх, взе да ме боли главата от хилене
  9. Ееее, искаше ми се да го чуя и това кавърче. Голям фен съм на групата. Ако го пазиш още можеш ли да го качиш някъде другаде? Тук ми иска код за достъп до "екстра трафик"
  10. Много добре се представи на форумната сбирка
  11. Истината за Хеви МетЪла
  12. А сега като изкараш и Маршалско вариантче и да си мятам с-ампа през терасата... Шегичка... Поздрави за добрата работа.
  13. Оппп, сори за късното включване. Текста, в завършен вид може да се очаква от мен. Няма да е днес или утре, че съм на изпити, но до края на седмицата ще преработя малко нещата. Още като го поствах си знаех, че не е годен за песен в този си вид, но го постнах във вида, в който изникна - объркан и дълъг, с неясна цел. Ей сега като си изясня целта и като чуем какви предложения има колегата за акорди и кой знае какво ще излезе Благодаря за отзива. Очаквам включване пак.
  14. Може да се миксира и да стане зимен хит Ритъма е само за рейв ЕДИТ: То имало такова вече http://www.youtube.com/watch?v=f-USGMOy6EI...feature=related
  15. Много ясно че няма кой да го изпее. То Анди Дерис не може да го изпее, пък какво да очакваме Киске ми е любим вокал, обаче не бих се навил, за да не загрозявам песента. Иначе и интрото не е никак лошо за свирене.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.