Jump to content
Българският форум за музиканти

luppo3

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Profile Information

  • Location
    Luppia city

luppo3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Здравей. Наистина се учудвам как така не можеш да намериш уроци по цигулка във Варна, като просто трябва да отидеш в музикалното училище. Там имат страхотни цигулкови педагози. Друг въпрос е дали им се занимава с допълнителни уроци. Но могат поне да те насочат.
  2. Как мога да редактирам обявата си? Ако не може, моля да бъде изтрита, за да я пусна наново с обновена информация. Благодаря.
  3. За всички, които търсят уроци по китара в гр. Бургас - да се обадят на тел. 0876770774
  4. Здравейте! Предлагам уроци по китара в центъра на гр. Пловдив на ул. "Кап.Райчо" (в близост до "Маркет Център" и търговски център "Гранд"). Цена - 10 лв за 60 минути. Няма ограничения като възраст, стил, техника на свирене (с пръсти, с перце, комбинирано). Имам музикално образование - в момента завършвам специалност Музикална педагогика с инструмент класическа китара при проф. д-р Панайот Панайотов в София. Бакалавърската ми степен е свързана с джаз и поп изкуство. Имам опит в различни стилове музика - класика, рок, метъл, джаз, поп и т.н. Имам опит с класическа и електрическа китара. Преподавам китара от няколко години. Мои ученици са носители на награди от конкурси за китара с национално и международно участие. За контакти - 0988 701 127 !
  5. Хахаха! То в музикалното е имало човек, който е преподавал там без висше, а в АМТИИ има човек, който по времето, когато е получил дори научно звание не е притежавал степен "Магистър". Като постоянно се бутат децата или хората на този или онзи, иди че вярвай, че в този корумпиран Абсурдистан има нещо честно! Не се стърпях...
  6. Ааа! Хахахаха! Това е якооо! Много голяма станала "Тракия", чак до блок 851! Харесва ми, че по мойте груби сметки тоз блок има на етаж към двайсе апартамента някъде! А интересно като звъннем по телефона, кой ли ще е отсреща?! Човека от снимката може би?!?!?!?!?! :hysterical:
  7. l.o.w.e. , имаш ЛС! Моля за отговор! Този курс ме интересува прекалено силно, че да изпусна!
  8. Грешка е, че гласовете се определят от тембър и диапазон. Диапазон се постига, а тембърът подвежда. Единствената индикация за това какъв глас си - са преходните ти тонове, най-вече горните такива или по-точно мястото, където се пречупва гласа - там до където необученият глас може да пее нормално,а след това, понеже не е научен да използва главов резонанс, използва фалцет.
  9. Аз предполагам, че тези, които пеят по-добре, със сигурност са пяли повече от нея. Никой не се е родил научен. А и да се твърди, че не може да стане нищо от това начинание, си е просто неразумно. Просто трябва да се подходи правилно - макар че вече го казах - момичето да отиде при вокален педагог и да положи много, много усилия. Прави впечатление, че доста хора не разбират какво казва Сиси, поради простата причина, че са си наложили стереотипи за децата и тийнейджърите, които им пречат да разберат човека "срещу тях". До arebegai: Много ми се иска да мисля, че мечтите се осъществяват според възможностите, но далеч не е така.
  10. Аз мисля, че момичето е достатъчно самокритично, за да сриваме мечтите й. Искам да попитам г-н Калин Петков с какво се занимава и дали има нужното музикално образование, за да твърди, че след като пеенето в момента е невярно, тя няма да може да се научи и/или шанса й за това е малък? Стискам палци на момичето да отиде при преподавателката и после да сподели какво се е случило. Успех и не се отказвай, мила.
  11. Първо, благодаря ти за смелостта да пуснеш записа си. Въпреки, че имаш доста нечисти моменти, смятам, че гласът ти е много хубав и ако се занимаваш с педагог по джаз и поп пеене, както и солфеж, ще стане много добре.Ти все пак не си се занимавала с музика и гласът ти не е обработен и пееш от съвсем скоро. Аз смятам че може да се получи хубаво, стискам ти палци.
  12. Даскалът може и да има знания за това, но то не зависи от него (а и друг е въпросът, че е невъзможно). Самообучението е от полза. Сигурно ще ме оплюят, но всякакви такива работи като постановки и тем подобни, които се преподават от учителите, са напълно излишни. Това е нещо, което е строго индивидуално. Не можеш казваш на хората, че така е правилното, само защото на теб ти е най-удобно така. Когато си самоук, много повече гледаш да експериментираш и да изсвирваш това, което чуваш (разбира се, това изключва всякакви самоуки "гении", които без тунер и таблатура не могат да отлепят и два тона на китарата). Първо - това, което твърдиш, че е невъзможно, не е така. Второ - това за постановките - отново не си прав. В повечето случаи има самоуки китаристи, които 'благодарение' на неправилна постановка, стигат до ниво, от което не могат да мръднат цял живот. При постановките на ръцете има основни принципи, които важат като закони.
  13. Това е писано от един друг "начинаещ",още когато форумът се казваше "музикантъ.източнарумелия.плд" Само да спомена, че горният стих е от едно литературно произведение, по-точно от приказка. Това не е зле да се отбележи.
  14. Въпросът ми е - защо трябва да бягаме от българското? Който казва, че българското значи нещо пошло, значи няма култура! Аз дори мисля, че много групи в авторската си музика и в цялостното си представяне имитират чужди групи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.