Jump to content
Българският форум за музиканти

stoqn shaikov

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stoqn shaikov

  • Рожден ден 06/11/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    KORG PA3xLe

Contact Methods

  • AIM
    bertone407
  • Website URL
    http://www.megamixstudio.webs.com
  • ICQ
    0
  • Skype
    bertone407

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Смядово

Последни посетители

811 профилни разглеждания

stoqn shaikov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Здравейте на всички! Дълго време ползвах Digitech workstatio EX, но в един момент стана проблем с захранването и се ресетна вокалиста. Всичко му работи но се затриха USER програмите а в БГ без тях наникъде. Идеята ми е следната, ако някой работи с подобен модел и е възможно да сподели syx. файла който се генерира от MIDI OUT /файл на който са записани текущите узери мажори/хидхжас/ минор, и т.н. ще съм благодарен. Ако някой е в състояние да помогне - трудът се заплаща, няма проблем от моя страна. Поздрави!
  2. Здравейте, аз притежавам PA3X Le и мога да споделя че си заслужава парите. Като се настой добре звучи добре, независимо че не е предпочитания модел на KORG в България, ще добавя че компромис с добрия саунд, и елегантния дизайн не е направен, всичко е на ниво. За повече инфо колеги питайте подробно може и по телефона - 0885554419, 0899221711, Стоян.
  3. здрасти колега! И аз имам дългогодишен опит при външно и вътрешно озвучаване и общо взето проблемите са подобни. Да ти споделя имал съм такъв тип проблем с музиканти нямащи представа за закъснителната линия и всички съпътстващи ядове. Но, но такъв ни е занаята налага се да имаме среща с всякакъв тип хора, профи музиканти, любители и мераклии дето много разбират че и акъл дават. Та карай напред и да не ти пука! поздрави!
  4. Така готово ето тук е решението на проблема при Roland G600 https://tastiere.wordpress.com/2014/07/22/sostituire-lunita-floppy-disk-di-roland-e-86-con-un-lettore-di-memorie-flash-usb/ с тази разлика че лентовия кабел трябва да се постави обратно на снимката! И готово!
  5. Здравейте на всички! Пак проблем, за н-ти път... В момента имам два модела при мен емулатори съвместими с Roland G600, всичко съм изпълнил както се вика по книга но G600 така и така не вижда файловете от виртуалните 100/1000 дискети. Ако някой има идея или притежава тайната да я сподели, пък ако е нужно се плаща, черпи и т.н. Поздрави!
  6. търсите ли още един?
  7. Разбира се, при добро желание някой път и само с лаптопа и микрофон става.....
  8. Колеги тази игра с лаптопа и клавира си струва, тъй като има достатъчно VST в повечето случай и standalone версии който са перфектни за Live или в Студио........и най хубавото в случая че, не е задължително да имате инсталиран DAW на машината си, повечко рам по здрав процесор и дай боже добра звукова карта и нямате никакви проблеми с каквито и да е било семпли. От доста години свиря освен с клавира и с лаптопа" до преди да си вземе хардуерен семплер, но и сега продължавам да ползвам VSTi!
  9. Задължително поне 2 пъти годишно и естествено всичко си е наред..........
  10. stoqn shaikov

    Awave studio 10.5

    Здравейте на всички! Случайно ми се налага да ползвам тази програма Awave studio 10.5 но без reg. file няма ка да тръгне нормално да работи а за тази цел хората искат едни $129:95 нали ....ако някой се е сблъсквал с този проблем, моля нека да помага!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.