Jump to content
Българският форум за музиканти

miroslav turiyski

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно miroslav turiyski

  • Рожден ден 11/21/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Последни посетители

1088 профилни разглеждания

miroslav turiyski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Тъй като обявата е пусната преди 3 години,телефонния номер ,който съм дал не е актуален.Имам нов: 0877 491594
  2. http://plovdivclubs.com/konushnite_na_carq/news/stenli-dzhordan-ni-149
  3. Имам SP2X(от 4 години) и PC3(от 1 година).И от двата съм много доволен.Много добри инструменти.По мое мнение не отстъпват по качество,а предлагат повече при един и същи ценови клас(от другите марки).
  4. Младен Димитров е един от най-кадърните барабанисти,които Пловдив е раждал.Той е един от малкото хора ,които наистина "свирят" на барабани с отношение към музиката.Наред с таланта и опита,причина за това е може би факта ,че освен на барабани,той свири на пиано и обой и е прекрасен музикант,композитор,аранжор,тон режисьор.За мен винаги е било,е и ще бъде удоволствие да музицирам с него! Горещо го препоръчвам на хора ,които искат да ги обучава истински професионалист!
  5. Няколко пресни семпъла от сешънско свирене,с повишено внимание (на оператора) към долните крайници:
  6. Консултациите за кандидат студенти са безплатни.
  7. от 3 години имам kurzweil sp2x.мога да кажа предимно хубави неща за него.(ако не беше така сигурно бих го сменил за три години).наскоро си взех и pc3.така че може да се каже,че съм фен на фирмата и като такъв съм предубеден.Но не бях преди три години когато си взех SP-то. Бях в "мюзик шмит" във Франкфурт,където имах няколко часа на разположение да пробвам всички налични стейдж пиана,а те бяха много.Приоритетите бяха акустично и фендер пиано и клавиатура.Корг не си губих времето да пробвам. Роландите(FP4 и RD300) отпаднаха първо(отвратителни за моя вкус акустични пиана).Кавая(не помня точно модела)и Ямаха cp33 не бяха лоши-тънки акустични пиана.Тези които ми паснаха бяха Кърцуайл-а и Норд стейдж(тогава още нямаше норд пиано88,което определено мисля ,че сега би било фаворит).Норда е по-висок клас клавир(беше значително по-скъп ,но тогава това нямаше значение-можех да си го позволя) имаше изключително реално фендер пиано и като цяло много качествен звук,но курца спечели заради акустичното пиано,а и фендера не е никък лош.Клавиатурите са еднакви-и двата ползват една и съща клавиатура на Фатар. Разбира се това е Моето субективно мнение(държа да го кажа преди феновете на роланд или корг да ме нападнат). SP3x e по-ново от моето,което значи,че е по-добро даже.има 124 звука,което е доста повече от всички останали стейдж пиана.звуците са му свалени от по-високата PC3 серия.има потенциометри за контрол в реално веме,които не подозирах колко са удобни. има и минуси-тежко е 22 кг.И е дълго 143 см.Което го прави не много удобно за разнасяне.
  8. Това е втория път в който го ползвам наживо.Записът е от 5ти май: За съжаление камерата не записва много добре ниските честоти(освен това и блендата е с орязани среди и високи),но с малко повече въображение... За мен свиренето по този начин е истинско предизвикателство и се превърна от любопитство в приоритет,защото освен,че развива усещането за полиритмия,координация и като цяло "мултитаска на процесора",ми позволява да се разпореждам изцяло с хармонията(няма опасност басиста да не ме последва ако реша да рехармонизирам нещо в движение или просто да избягам от формата)
  9. Зрасти.Имам интерес за миксера,дай тел. или званни на 0888532981.Максим

  10. ха малко е особено,защото натискам състейна с петата на десния крак,докато ползвам предната част на стъпалото за клавишите на педалиерата.за целта ползвам за състейн обикновен футсуич,защото стандартния състейн е неудобен. като имам време ще запиша и постна видео за да се види конфигурацията.
  11. Благодаря!С най-голямо удоволствие ще представя тази програма в София,но за съжаление незнам къде. Бях говорил за соул ин да хол евентуално ,но там разбрах,че вече не се свири.
  12. дебютирах с уреда наживо преди по-малко от месец.странични слушатели ме увериха че бас не е липсвал. участието е от 20ти декември в петното-Пловдив.явно може да се ползва и за заместник на басист
  13. просто видях,че това е на много хубава цена и го споделям ако някой се интересува(само пътните до БГ незнам как ще са защото е над 30 кг) http://www.musik-schmidt.de/gb-Kawai-CN32-...RNED-ITEM-.html
  14. Като преподавател по поп и джаз пиано (отскоро) в пловдивската академия,предлагам консултации и подготвям кандидат студенти за специалност поп и джаз пиано в АМТИИ Пловдив.
  15. Радвам се за интереса ,който предизвика темата и благодаря за положителните отзиви. Но все пак трябва да кажа,че не е върховно инженерно постижение,защото хората от ДОПФЕР с пакета изпратиха и подробни инструкции какво точно да се направи стъпка по стъпка.така ,че аз само следвах инструкциите. По-скоро споделяйки опита си мога да спестя усилие и пари на хора ,които проявяват интерес. Нямам намерение да пускам производство,все пак съм музикант,а не търговец. Но ако някой желае мога да изпратя информация ,обяснение или възможност (каквато аз нямах) да види и пипне това ,което аз съм направил,за да се запознае с инструмента,преди да е сигурен,че ще си даде парите за подобно нещо. Трябва да спомена обаче,че е доста трудно да се свири на това нещо.Изисква време,техника,изработване на постановка и най вече координация. Както си личи от не особенно ритмично изсвирения пример по-горе,но не изпълнението е акцент,а устройството. Следващия път може да запиша нещо акцентирайки на изпълнението.Може дори телефона да си изключа
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.