Jump to content
Българският форум за музиканти

Мисля че преди две години съм писала но не


Recommended Posts

1)nickname:Willoy (името на главната героиня в първата книга която написах) може да ме намерите още и като THEDELTA31 Почти навсякаде другаде се пиша така

2)Възраст: когато за 1ви път писах бях само на 14-15 сега съм на 17 и вече доста по деино се занимавам с музика

3)Образование: почти завършено средно

4)Вашият инструмент/и: от 6 годишна свиря на класическо пиано от не отдавна се захванах да ползвам качествата на синтезатора си които се оказа не за боклука (Ямаха пср)2години свиря на ел китара около година съм свирила на флеита около 2години на цигулка, иначе пея и това си ми е страстта пея оперен и джазов стил и двата са добри за жалост е трудно на една репетиция да пееш и от двете за да мина от единия на другия ми се налага тренировка и почивка но това си ми е страстта както вечеказах.

5)Предпочитан музикален стил: рок и метъл

6)Вашият вдъхновител: Виле Вало може би не толкова заради музиката ами заради хъса да се занимава с това от малка имам здравословни проблеми които ми пречат на музиката но също като него и аз се справям

7)Досегашни (не)реализирани проекти: За две години сформирах 3 групи от които никоя не потръгна заради некадърни лапета (никого не обиждам просто попаднах на такива) то беше лигавщина то беше несериозност!!!

След което реших че няма да стане и отидох на една репитиция с ivorytwilight на която се стъписах от самата формация и се вкочаних забравих си акордите и реших че искам да си развия проекта мечта и да си свирукам на клавирче у дома.

И така преди няколко месеца се сабрахме с приателят ми (бас) и решихме да се захванем аз си получих моето място на еокал и представител на групата хванах от къра няколко сериозни музикантчета и сега се готвим за Rock Only и се надяваме на успех групичката се казва Jaws of Agony и с малко хъс ни тръгна много добре :)

8)Странични интереси:От време на време пиша 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Решителна и Съм овен не се предавам винаги с рогата напред!!!

Не знам какво точно да пиша повече освен да се извиня за нещо - когато пиша на компютър принципно пиша много бързо и допускам грешки Такаче се извинявам :)

И такЕ, казахме си здрасти!!Айде сега наздраве :):band2::band1: :band1: :cheers2: :cheers2: :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

slap.gifeusa_clap.gifБре, бре много забавно, очарователно и нахакано представяне с чувство за хумор и яснота.hysterical.gif Мулти инструментализъм не се среща често, а тук има място за изяви - музикални, литературни, а и ла-ла-джийски. rockon.gif

 

П.П. А, от къде ги изрови тези 18 икони, нали разрешените за публикуване са уж само 10?

П.П.П. Трудно запомням(и не само аз) английски имена на български групи.blink.gif

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

7)Досегашни (не)реализирани проекти: За две години сформирах 3 групи от които никоя не потръгна заради некадърни лапета (никого не обиждам просто попаднах на такива) то беше лигавщина то беше несериозност!!!

Това се случва много често и не само с лапета а и с по възрастни. Посто някои искат да отидат на репетиция , да изпият по няколко бири, да разкажат два вица и между другото да подрънкат и това им стига :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.