Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Wanted

Купуване на Line 6 flextone

Recommended Posts

Здравейте,тъй като съм си харесал едно кубе за репетициики Line 6 flextone според мнението на продаващия го 1 ва серия от юесей,

а кубето което е с педалиера /което е бонус за мен,/е твърде далеч да го пробвам на живо ще съм благодарен някой имащ или имал такова кубе да сподели мнение,семпли и други подробности ,защото неми се прави 2 ри път грешка купих босс GT-8 на същия принцип и след месец го продадох защото не беше моя звук .

Предварително благодаря за всяко мнение.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Какво значи,че не беше твоя звук?На теория този процесор покрива почти всички звуци,които някога може да искаш да изкараш от китарата си.Друг е въпроса за качеството на симулациите в него,но се съмнявам симулациите в това кубе да са на по-високо ниво от боса.

Edited by crionic

Share this post


Link to post
Share on other sites

ами надали ще мога да го формулирам отговора толкова прецизно колкото ми се иска но ще опитам .звука на босс а беше един такъв малък плосък ,може би и аз не си поиграх достатъчно в къстам банките но така или иначе босса е минало .:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

При един приятел съм го слушал не е кой знае какво,за начинаещ е зарибявка(защото има много ефекти),иначе пак му е смачкан звука.Неговото беше 2 ра или 3 та серия не вярвам да се различават толкова.Аз имах преди години Spider II и пак не ставаха нещата с него-сиреч на мен проблема ми беше че нямаше никаква динамика и трябваше да се усилвам доста за да се чувам с групата(а съм 1 китарист),и след репетиция главата ми гръмваше(както и на всички в групата).Абе не го купувай с две думи...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.