Jump to content
Българският форум за музиканти

Hayden Mofo 30 tube amp


kolio_k

Recommended Posts

Доста по напред от всички споменати (които между другото пробвах в търсенето си на амп), поне от моя гледна точка. Hayden e много по гъвкав що се отнася до възможности и покрива широк рейндж стилове и може би най важното е единствения преносим усилвател (освен Traynor Ironhorse, който обаче е сериозно орязан като опции), който спада към мини категорията, но е 30 вата (Peavey Classic 30, Vox AC20), тоест съвсем достатъчно мощен за среден клубен гиг и с достатъчно clean headroom). Друга добра опция би била ORANGE DUAL TERROR HEAD, но аз не си падам по тези ампове, защото те никога не са имали за цел да имат наистина чист чист канал, а на мен ми трябва, освен това са правени някъде из Азия, а Hayden е английски и макар, че това може нищо да не значи, все пак ми вдъхва една идея повече доверие.

 

p.p. Трансатлантика е супер, но ми е скъп за това, което предлага и освен това е много тих, когато ни трябва клиин, и той като почти всички малки ампове са силни предимно в драйва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги си върха, :recourse: :recourse: :recourse: яко се изкефих за пореден път.Ти си в състояние да извадиш максимума от свяка техника на която свириш, и това се дължи на твоите музикални умения и способности, което потвърждава една истина,че е много важно кой свири,оборудването само подчертава способностите ти. Извода е един, трябва яко да се свири /репетира/!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно звучите с ампчето! В последно време се замислям и аз за нещо за домашно свирене (мислех, че атенюаторите са решение, ама даже и добрите посплескват звука), като го гледам това май ще взема да счупя прасенцето-касичка ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за коментарите и комплиментите :thx:

 

И друг съм споделял убеждението си, че всеки си има някакъв звук в главата и се опитва да го извади от всяка апаратура, разликата е само в дребните детайли, които са важни преди всичко за свирещия (не само обаче :) ).

 

По досегашните ми впечатления, ампът определено си струва да се жертва касичката за него, само ми се ще да го пробвам някъде много сериозно усилен (досега не съм имал възможност да го усиля на повече от 10 часа на мастера без атенюатор) и да видя как се държи. Ако и там е толкова убедителен, определено ще спечели в личната ми класация за малък all-around amp.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Звучи супер!Напоследък се оглеждам за подобен амп.Когато избереш кабинет би ли споделил избора си тук?Отново евала за свиренето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.