Jump to content
Българският форум за музиканти

Sod - The Ballad Of Jimmy Hendrix


Gee Tee Age

Recommended Posts

SOD - The Ballad Of Jimmy Hendrix

 

Групата е Stormtroopers of Death. Лятото ги слушах и са много странна група...Някой знае ли нещо за тях, и защо се подиграват така с Хендрикс?

 

 

ПП:Темата е без лоши чувства към човека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Групата е Stormtroopers of Death. Лятото ги слушах и са много странна група...Някой знае ли нещо за тях, и защо се подиграват така с Хендрикс?

...

Човече, та S.O.D. са си култова група. В нета може да се намери достатъчно инфо за тях. А по въпроса за гаргарата с Хендрикс - ми те си правят гаргара с който им падне, така че не го вземай присърце. Имаше едно интервю с Billy Milano - вокала, та точно го питаха за този бъзик, човечеца каза, че му било писнало като се задава въпрос, кой бил най-великият (най-добрият) китарист на света и всеки да казва - Джими Хендрикс, е да ама Джими Хендрикс е мъртъв, продължи Billy Milano. После му зададоха въпроса - тогава кой според него е най-великият китарист, на което Billy отговори - Stevie Ray Vaughan ... басси майката, ама и той е мъртъв, хаха. Та така, както беше посочил "...без лоши чувства към човека".

Редактирано от fracture
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за инфото. аз лятото ги слушах едн албум и ми харесаха, а и не го приемам присърце защото не знам нищо за хендрикс освен че е мъртъв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На такъв въпрос наистина се чудя да се смея ли, да плача ли... ?

SOD, заедно с DRI и Corrosion of Comformity са създателите на кросоувъра. Гигантска група от 80-те, китаристът им е Scott Ian от ANTHRAX, вокалистът им, Billy Milano е създател на MOD и продуцент на голяма част от големите нюйоркски хардкор и кросоувър банди, включително на Agnostic Front.

В стила на SOD е да си правят пишки с най-известните имена в хеви метъла - Iron Maiden, Celtic Frost, Slayer... Почти всички прашасали величия (включително гореспоменатия Хендрикс) са минали през подигравките на ебаващата месомелачка, наречена SOD.

Обичат също да се подиграват на емигрантите в САЩ, открито да призовават към агресия от страна на САЩ срещу целия арабски свят и прочее веселби.

 

Накратко: SOD са огромна банда и е срамота, че младежта не е чувала за тях. Забравете за Фред Дърст и почнете да слушате истински неща.

МОЛЯ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горере абсолютно си прав, макар и седнал пред компютъра.

 

Да добавя само, че вокалистът Били Милано е бил роуди на Антракс, барабанист е Чарли Бенанте пак от Антракс, басист е Danny Lilker от

Nuclear Assault и разбира се Скот Йън-китара.

Всичко го има в океана от информация, наречен Интернет, само трябва някой да го потърси и прочете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Danny Lilker - преди да направи Нюклиър Асолт - май пак се подвизаваше в Ентракс(или вече съвсем съм забравил -щото бая години минаха оттогава)

а пък - това с Джими Хендрикс - просто е логично завършване на албума

парчетата са много кратки

а самата балада в кавички - диминшед рифа от пърпъл хейз - и Джими Хендрикс из дет - кратко и ясно - що пък да е гавра - простоо балада съвсем в стила на бандата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.