Jump to content
Българският форум за музиканти

Плексигласов тъпан!


Recommended Posts

Интересува ме кой ги прави плексигласовите тъпани,от кой град е,телефон,адрес,и в общи линии всичко което може да ми помогне да се сдобия с такъв!Един колега спомена че ги прави някой от Перник(или Петрич),но и той не е много сигурен!В нета не намирам нищо за производителя!Предварително благодаря!Поздрави!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее,Бобчо,ти ме застреля ;)Преди да започна да си правя барабанчето от дърво,бях решил да е акрил,писал съм на десетки фирми от всякакъв калибър и поле на дейност в тази насока и малцината,които въобще ми отговориха ме пратиха за ...зелено ;)Исках да е цял корпус,а не завита плоскост с долепени краища,но дори по този метод никой не се наемаше.Предполагам ,че корпусите на "братята" от снимката са точно такива-извити и залепени,което не знам колко е добре.С Пепи Славов бяхме говорили по този повод,той си е правил цял комплект по същия начин,но вече не помня какво ми е казвал за звука.Айде,стискам палци,дано откриеш човека и резултата да е добър,после ще кажеш как ги прави и може и аз да се навия пак за такъв корпус ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вихрене,братле,имам 4 тъпана с дървен корпус(20 с пластици,20 е естествени,19 :surprise: с пластик и 16 с пластик),като всеки си е с различна красота на звука!Искам нещо различно,и затова се насочих към плексигласа(поне мисля че е плексиглас)и смятам да е 18!Прав си че тези на "братята"са от огъната плоскост и най вероятно мога и аз да си го направя,но не ми се занимава и реших направо да си го купя готов!Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде бе колеги,няма ли някой от региона които да знае нещо по въпроса!Доколкото разбрах тези на снимката са от Симитли!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Еееееееееееее бая време не съм писал тук!Ми аз отдавна си направих такъв тъпан http://media.snimka.bg/8373/023002162.jpg?r=0 !Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

може ли да попитам от къде мога да си закупя обръчи и такива стяги или както се казват ако може някой да ми каже ще сам му благодарен ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.