Jump to content
Българският форум за музиканти

Системата за оценка на мнения


Recommended Posts

Чудех се, нарочно ли не работи системата за оценка на мнения, или е бъг, който предстои да бъде оправян? Идеята е, че всеки път, когато се опитам да гласувам позитивно за полезно мнение или негативно за мнение, което е спам и трици, получавам съобщение, че съм достигнал лимита си за гласуване за деня :

 

error.jpg

 

Има ли изгледи функцията да се приведе в действие? Мисля, че би била от полза, пък и така или иначе вече се вижда под мненията.

 

(Предварително моля за извинение, ако проблемът е вече дискутиран, аз самият не можах да намеря нищо по въпроса из форумите.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече работи. Обаче има ограничения за броя на позитивните и негативните вотове, следователно - не се увличайте. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А прочете ли по-надолу или само първото мнение? :rolleyes:

 

Ооо, да, четох и друга една тема по въпроса, даже мисля бях първата, която отбеляза прозорчето с "you have reached your limit...blah-blah".

Радвам се, че работи, ще ми спести цитат+thumbs_up.gif на мненията, които подкрепям/ми харесват.

Редактирано от Viara Ivanova
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение е, че анонимното негативно кликане е за комплексари и по душа лоши хора, които не могат да застанат зад думите и убежденията си от свое име. Има такива бутони по форумите, но те са в по-позитивен смисъл, например: thanks бутон.

Според мен, системата за + и - е донякъде уместна за раздел "Продавам, купувам", въпреки че там някой може да бие минуси от злоба и конкуренция. За всички останали раздели е ужасно подла и недостойна "екстра".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм на същото мнение.Смятам,че е удобно вместо да пишеш цял коментар с едно +1,просто да си натиснеш бутончето.Пък и понеже се изписват всевъзможни глупости като съвети навсякъде из форума,така човек горе долу ще може да се ориентира кое е правилно и кое не(ако разбира се хората са го оценили предварително).

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва като отворя профила на някого да видя, че е поствал мнения, които са от полза. Харесва ми да мога да оценя мнение, което ми е помогнало или мнение, което е само трици. Все ми се ще да вярвам, че в този форум все още има предимно големи хора, които ще ползват функцията по предназначение, да не говорим, че така или иначе функцията има известни ограничения. Преди време като добавиха звездичките по профилите пак същите опасения бяха изказани, но на практика се оказа, че всъщност има полза. Не е въпрос на играене на жури или на неистови опити да имаш "зелен" профил. Макар че и само това да е - пак ще повлияе позитивно на мненията във форума.

 

Повече от пет години ползвам форума. Направих един ragequit преди две години само защото форумът беше залят от виртуално мерене на части на тялото, безполезни теми и още по-безполезни мнения на "велики" музиканти, от които ми беше писнало. Сега, връщайки се, изглежда има доста повече полезни форумци. Но и доста повече от ония, заради които ми писна да идвам - просто ползвателите на форума са повече.

 

Та... не виждам системата с какво би могла да попречи. Може и да не помогне, но да навреди определено няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

crionic не четеш внимателно - написала съм негативен вот , вече някой даже ми е ударил поредния минус, но аз пък мога да си изтрия профила, форуми бол.

Редактирано от VALITCHY
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Негативен или позитивен е от без значение.Винаги е от полза.Като смяташ,че нещо не е правилно - негативен,при обратното-положителен.Не виждам какъв е проблема и от какво толкова се притесняваш.Все пак си има хора,които се грижат за тези работи и в крайна сметка ако преценят,че тази опция на форума не е нужна или се използва както не трябва в един момент ще я спрат.

 

П.П. Аз ти ударих минуса на твоето мнение,защото не съм съгласен с него :).Веднага се обиждаш и почваш да говориш за други форуми и тям подобни.Пък и какъв "пореден" минус?Ще каже човек,че 20 минуса имаш вече.Ноу хард фийлингс :cheers2:

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.