Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за този усилвател


whitegoat

Recommended Posts

Мисля да взимам ето този усилвател за репетиции,обаче не съм сигурен дали е достатъчно мощен,че сме в малко помещение пък барабаниста думка много здраво и китарите трябва да са доста дигнати за да се чува нормално.Аз пък нямам много опит с различни апаратури и не мога да преценя дали ще стигне...мнения?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно ще е достатъчно силен, но аз не бих дал 350 лв за усилвател на Behringer. Виждал съм далеч по-качествени апаратури да се продават за подобни пари, втора ръка във форума. Според, това би била по-разумна покупка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 180W за бас може и да са достатъчни, друг е въпроса при Берингер ми се струва,че не отговарят. Поне това е моето впечетление.

Свирил съм с такова кубе за бас в репетиционна и с не много блъскащ барабанист става , но на почти максимално усилване.

Според мен бас апаратура за репетиции, в около 40-50 квадрата репетиционна трябва да е около 250W- RMS.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Репетиционната ни е по-малка даже и 40 квадрата няма.И аз знам,че беринджър не е най-реномираната марка,но кубето ми трябва един вид за сега само за репетиции,затова гледам и нещо по-евтино.Обаче като се замисля по-добре да метна повече пари след време за нещо качествено и мощно,което ще ползвам с години...май така ще стане :)

Редактирано от whitegoat
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повторя, оглеждай се из обявите на форума. Почти всяка седмица излиза по нещо за 350-400 лв, което ще е много по-добро от който и да е Behringer.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не пропускаме и друг момент . почти сигурно този усилвател остава завинаги твой. Освен ако един ден не го продадеш за минимална цена. Послушай съвета за втора ръка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с колегите! Със сигурност ще намериш нещо по-добро 2-ра ръка за тези пари! Пък и не казвай че кубето ти е само за репетиции,защото винаги може да ти потрябва за концерт. :) Успех с търсенето! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се лъжи с това кубе в нашата репетициона има 1 такова и 1 стаг 60 вата (стага свири по силно) :D и определено не е 180 вата нз дали има и 50 :bravo: ако не можеш да намериш нещо качествено на старо за тези пари по добре си вземи стаг БА-60 или нещо такова нови са по 280 лв :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.