Jump to content
Българският форум за музиканти

Godin Guitars


Bobolin

Recommended Posts

Аз да си кажа - от време на време имам удоволствието да свиря на Godin LGX-SA и мога да кажа, че учудващо бързо привикнах към 25 1/2, като преди това съм свирил изключително само на 24 3/4. Другото, което дори глух човек като мен може да чуе, е чудесния звук на Seymour Duncan адаптерите използвани за тази китара. Грифа наистина обаче е далеч от мечтата на шредърите, което обаче не ми е никакъв проблем - не ми е мечта около мен да хвърчат стърготини от перца. :coolp:)) Материалите, които са ползвани са качествени, изработката също е стабилна, макар, че в сравнение с изработката на Ibanez SC 620 е по-назад. Толкова от моя скромен личен опит. Освен това каквото и да ти казват докато ти самият не усетиш, че една китара ти е удобна - все тая.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пробвал няколко модела на Годен и съм с много приятни впечатления от всичките, най-вече от LXGT. Колкото до звученето, трябва да пробвате за да разберете и прецените. Всеки за себе си.

Редактирано от Kalmar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Godin са отлични инструменти. Имам възможноста да пробвам много от тях, в момента свиря със Summit, освен това в кабинета имам един Freeway Classic. Класни материали, изработка, звук и много добри цени. Freeway Classic се продава в момента за 789 лв. при 750$ в Щатите. Познавам представителя на Godin за България и Румъния и от все сърце се опитвам да направя каквото мога , за да полуляризирам тези инструменти. Защото са достъпни и НЕ СА КИТАЙСКИ. Godin НЯМАТ китайско производство - само в Канада (Квебек) и Щатите.

Инструментите, които идват насам, са от склад в Холандия. Бертранд бе така добър да ми даде списък с наличните китари там. Пускам го тук за информация на всички, които се интересуват.

Godin - Holland

Искам да споделя с всички колеги - в момента могат да се купят инструменти от тази марка със сериозни отстъпки. Което е нормално, когато се търсят нови пазари. Всеки, който е от Пловдив или има път насам, може да ми се обади да се видим и да поговорим, защото наистина няма как да напиша тук всичко. Колкото и да ми се иска.

Веднага искам да добавя, че не съм ангажиран по никакъв комерсиален начин с фирмата - просто работата ми като предподавател и свирач ме поставя в позиция да попадам на такава информация и възможности. И сега споделям.

Поздрави на всички и Весела Нова Година :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.