Jump to content
Българският форум за музиканти

Кубе за 500лв + Дисторжън за 200лв или Кубе с Драйв за 1000лв


Kris_ESP_M2

Recommended Posts

Здравейте :hysterical: Напоследък съм решил да направя едно от тези 2те неща но въобще идея си нямам кое ще има по-добър резултат. Знам че майката му е пробването, ноо да кажем че няма как да стане. Ето как стоят нещата-

 

Имам комбо усилвател за Китара Black heart little giant (мисля че са дъщерна фирма на Crate ) от 2 години близо, струва 512лв в магазина и принципно в нас свиря с Под студио през компютъра, а за участия или зимах назаем дисторжън или имах един Берингер уарп дисторжън за 50 кинта, който доста доволно се връзваше с комбото, но той здаде багажа.

 

Сега се чудя, дали да си взема Boss Metal Zone MT2, което се оказва направо невъзможно, защото по магазините го доставят супер рядко и веднага се купува (поне с такова впечатление съм останал и така ми казват продавачите, щото почти от година разпитвам като минавам покрай магазините, така за всеки случай), а никой който го има не иска да си го продава :crying:

 

ИЛИ така или иначе, напоследък усилвателя нещо ту ми шуми ту спира да шуми, носих го, уж нещо го правиха, но пак се случва от време на време и се чудя дали да не се ориентирам към някой Randall с драйвове и педал там за смяна на чист канал с Dirty за около 1000лв, щото примерно в репетиционната дето ходим, усилвателя има най-нечовешкия драйв (е верно, че е глава на Маршал с кабинет ама.. :cheers2: ) и така. :hysterical:

 

Кажете вие какво мислите, може и някое предложение да дадете :hysterical: А, да. И да поясня че горе говоря за драйвове, дисторжъни, звука, който търся е- Траш метал / Хардкор . Клиина не е толкова важен, ако някой има предложения за модели :hysterical: Мерси предварително и :cheers2:

Редактирано от Kris_ESP_M2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за Garland. Свиря от 2 години с такъв по схема на Peavey 5150 и мога да кажа, че това е моят звук! Лампата си е лампа, тия транзистори не са ми по вкуса. Това с Метъл Зоната не е вярно, тук изскачат редовно освен това в xxxx обикновено има :D От стиловете, които си написал веднага ми хрумват 2 банди, които свирят с лампови Peavey-та, а именно Madball и Machine Head.

 

Ако искаш да чуеш как звучи лампата - www.myspace.com/cutoffblagoevgrad песните са запис от репетиция и са смесвани след това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кубе с драйв

 

метълзоунът най-вероятно ще те разочарова, но ако толкова си му навит в раздела "продавам" доста често ги има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а колегата slacoth или нещо такова

 

продава един randall за 300лв

 

е ако имах възможност щех да го гушна и да бегам бръже :)

 

та огледай това предложение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.