Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ за мюзикмен


shemo66

Recommended Posts

Извинчвам се ако съм сбъркал раздела ама ми предлагат този Mюзикмен стинграй за Warwick corvette doublebuck.Баса е 2000г.саунда е трепа4,има отвътре под нека датата септември 2000г.Ина4е вси4ко си е гравирано фабри4но серииниа номер/фак Уин7!!!,къде ми е йа?/ Проблема е юе пи4а дето ми го дава е бразилец а тиа много лъжат!Ако ниакой зане как мога да познаиа мм менте да свирка сериен номер E19033

.http://free.hit.bg/compbasic/MM1.JPG

http://free.hit.bg/compbasic/MM2.JPG

http://free.hit.bg/compbasic/MM3.JPG

http://free.hit.bg/compbasic/MM4.JPG

http://free.hit.bg/compbasic/MM5.JPG

http://free.hit.bg/compbasic/MM6.JPG

 

Мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да съм експерт, почти всичко изглежда ок- струнникът е без сериен номер(характерно за SR5 от 98ма до 2001 или 2003) и заглушители, некплейт-а е от същия период, според серийния е произведен Декември 2000, логото е ок (не е от митичните японски серии от 2002-2004), ключовете са мюзикмен, единствено се чудя защо капака на адптора е бял и защо има разлика в лака на главата и на грифа? По принцип белите капаци ги слагат със светли финиши и главно с maple fingerboard-дове, което ме навежда на мисълта, че е пребоядисван(без изобщо да съм сигурен). Естествено най-добре би било да се регистрираш в МюзикМен форума и да питаш колегите там, със сигурност ще са ти по-полезни. Още ако можеш да отвориш електрониката и да погледнеш адапторите, преампа, потенциометрите и да ги сравниш- в нета има доста снимки на съответните за периодите. Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за теб, но аз не бих си дал Корвета за съмнителен Мюзикмен. По-добре си го купи нов. Това е лично мнение разбира се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат,Warwick не се дава за нищо!...Камо ли за тая чамуга!

 

 

Ти си чамуга... По темата Warwick vs Musicman може да поспорим, но не в тази тема.

 

 

@ останалите колеги - баса не е пребоядисван, давам гаранция 100%. Моя гриф изглежда по същия начин отзад, след 11-годишна употреба. Мюзикмен по принцип правят и бели адаптери. На мен баса ми прилича на истински.

 

 

Edit: Извинявам се за репликата за белите адаптери, сега прочетох по-внимателно нагоре. Да, по принцип е логично този бас да е с черен, но в крайна сметка може собственика да го е сменил, защото повече му харесва.

Редактирано от Steff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taзи тема се е превърнала +/-1.

 

Съвсем просто е. Не го прави на сляпо. Пипаш, свириш, най-добре с апаратура, на която и познаваш звученето. След като вече имаш качетсвен инструмент, ще можеш да прецениш сам кое как ти пасва и звучи и дали си заслужава.

 

Кое за какво се дава сменя... глупости, а думата чамуга, ако може някой да ми обясни какво значи, че да науча и аз нещо от тази тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чамуга - сборно за стар измервателен прибор (микрометър, шублер, теодолит) на които измерената стойност винаги е под съмнение.

 

Иначе да, стига с тея крайности.По-важно е да не стане гаф с баса като инструмент, а не като марка (предполагам си пробвал друг Мюзикмен и ти е харесал, не тоя).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.