Jump to content
Българският форум за музиканти

На горещия стол Rockobg


Recommended Posts

Съгласна съм със CyberGene дотолкова, че по правилото за допирните точки е вероятно следващия посочван да е човек с общи интереси(чак шуробаджанащина не е- в крайна сметка нищо не се "кяри" от седенето на стола :), макар че не е задължително.

Според мен варианта с анкетата също е удачен тъй като ще се "настолват" общо-форумно-интересни личности (се предполага).

Друг е въпросът, че аз примерно може да вляза да чета от любопитство какви въпроси може да са измислени(в някои случай от абсолютно непознати на жертвата), но ако някой ми е интересен или искам да го питам нещо ще го направя с ЛС, няма да чакам специална тема за това :hysterical: .

Ама предполагам темата е естествено продължение на Самопредставянето,така че Да живей! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баси,колко глупости...форума освен в битак за евтин гиър (с изключения) се обърна и на "искрено и лично" и пр. :headbang: ,в разделите джем и авторска музика цари пустош..(тоест обаждат се 5-6 човека)

Що не ги оставите топлите столове за фейсбук (посмъртно няма да се регистрирам в тая клюкарница) и да посвирим например?

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам, че това с анкетирането просто прекалено много усложнява цялата идея. А именно - Горещият стол просто трябва да е лека "закачка" измежду потребителите... мисля... Без да e нищо твърде ангажиращо.

 

Нека просто печащият се да избира следващия и така.

 

Хем и Hillbilly ще е доволен, че няма да се пълнят оф-топик разделите на форума с разни анкети.

 

Роко - посочвай следващия и да спираме оф-топика в оф-топика :headbang:

Редактирано от Valserp
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не - сигурен съм, че след Роко столът вече няма да се казва "горещ", а възходящо : "електрически" :)

 

ХиллиБилли е много прав - малкият биг брадър, който заформяме с тоя тип теми, цели да задоволи на общо и специално основание любопитството ни към съфорумника. Второто се корени в нездрав интерес към личния му живот :cheers2: Избийте си го от главата и да видим дали ще се обогатим музикално от стола :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Последното изречение е много точно, може би трябва да седи в подписа на "изпитвания" по време на "седенето"...

 

Защо всички тези "предложения" (?!) не се дадоха в първата тема - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=85056

 

Може би, най-хубавото нещо от стола е правото да посочиш следващия, между другото. Отнемете го - наистина носи кеф :)

 

...и въпреки, че сме 20 000 потребители, не мисля, че повече от 20 биха били интересни или казано по друг начин - са личности - т.е. ако сложите три дни продължителност на стола, след два месеца задължително ще се започне с "шуробаджанащината" (което пак не разбирам какво означава, понеже не е много приятно да седиш и не би трябвало да слагаш приятелите си там :wub: - аз реших да бъда полезен на форума и да сложа човек, който има какво да каже, когатго има кой да го попита, а не да слагам примерно някой зъл модератор за собствено удоволствие и т.н., и т.н.).

 

Аре чао и по-лекичко ги казвайте тия работи :cheers2:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Шуробаджанащина" беше употребено много не на място от мен, понякога имам проблем наистина с доброто изразяване и искрено се извинявам и съжалявам :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм съгласен с казаното от теб. Просто думата му лисва една негативна конотация. А то е очаквано. И с наточената форумопсихология, която си имаме, може да се нареже една вероятностна торта, показваща какви и кои хора биха били по-интересни. А когато кръгът се свие до определен човек, който вече е на стола, вдига се и определеността в предвиждането на следващите по това, какъв е той, с кои има общо (мислене, интереси, отношения), на кои симпатизира и т.н. Иначе, за мен лично има до 7 човека, които би ми било интересно да видя. Надали обаче ще ми се налага да ги избирам.

 

Не винаги си прост, въпреки че другите го мислят. А тогава вече може да си гениален :thumbs_up:

И тук може да кажем, че какво мислят другите тежи толкова по-малко, колкото по-извисено над средното е IQ-то ти (ако пренебрегнем други пси и непси фактори). Ако имаш IQ 120 (според официален тест, не умишлено точкоинфлационните нещица в нета), това означава, че си в горните 10% на популацията и че аналитичното мислене на 90% от хората едва ли е по-дълбоко от твоето. Образно казано, 100-литровата цистерна не може да побере съдържанието на 120-литровата, но обратното е вярно. Това разбира се не означава да ги зачеркнеш, а и те също може да са ценен източник на информация (най-малкото), да не говорим, че по-интелигентните хора имат тенденция и към повече толерантност. При отдалеченост между IQ-тата от порядъка на 30+ точки, в комуникационния канал има много загуби, понеже този от долния етаж може изобщо да не е в състояние да следи мисловните ти процеси и да няма идея какво виждаш и за какво говориш. Няма обаче IQ стойност, която да носи титлата гений по очевидни причини.

 

 

Но... по същество, а именно - кой ще е следващият гризач на парче от тортата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще обадя до ден два.

 

Относно "искрено и лично":

Имам около 20 гъби джемтракс. А авторска музика за показ излиза веднъж годишно. Щото добре е като пускаш песен да звучи като такава, а не като добро изпълнение на китара, бас, барабани уатевър...

 

А със така ли е не така освен че сме баджанаци и се е..м взаимно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.