Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

hide staff?....

п.п. ...отговорих на някакво питане.за игнориране на партия....ама не погледнах, че има страници след това.

Извинете ме!

Редактирано от VSTi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте, дъщеря ми свири на цигулка и понеже школите са в отвратително състояние се хванах да ги препиша със Sibelius 6, но се сблъсках с проблем, с който не можах да се преборя и се надявам някой да ми помогне. Въпросът ми е как да напиша два етюда на една страница?

Първия го написах и нататък незнам как да продължа.Трябва да се остави малко място и пак да се напише композитор, темпо и т.н. Предварително благодаря за отговорите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Имам следния въпрос. Всичко вече е написано в Сибелиус. Oт Play->Playback Device задавам да се просвирва с Kontakt 4. В Kontakt правя всички настройки на звука, давам Play от Сибелиус и чувам това, което искам. Но как да запиша този звук? Ако запиша чрез File->Export->MIDI oт менюто на Сибелиус, инструментите и звука не са тези, които са заредени и настроени в Kontakt.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Здравейте  пиша бавна народна песен , и  на някой места нотите и знаците са твърде близко един до друг , как  може програмата автоматично да си ги намести , или аз да дам най - малко разстояние между ноти , Благодаря !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Здравейте на всички! От скоро се опитвам да нотирам нотни щимове на Sibelius 6 и долу горе успявам да се справя с разучаването на програмата. Искам да попитам някой знае ли как могат да се изписват няколко такта паузи събрани в един такт или H-bar символ над който се изписват броя на тактовете. Извинявам се ако вече има таква тема, но не успях да намеря такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Здравейте преписвам едни пиеси на сибелиус , но се натъкнах на проблем не искам всяка пиеса да е нов файл а всички да са в един , след като съм свършил пиесата - солфежа или каквото и да е как да започна нова без да отварям нов файл а да е в същия .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.