Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за барабани


Recommended Posts

Това е сет за абсолютно начинаещи,даже не се споменава от какво дърво са корпусите;за сметка на това пък за тия пари е просто перфектен - на тая цена все още се продават разни аматско-тактонско-незнайни избушеняци на по 100 години....Така,че,ако сега започваш и искаш да свириш на нови барабани,избора не е никак лош.Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Пич тия барабани и да ми ги подаряват няма да ги взема.Защо не погледнеш раздела продажби,тия дни някой беше пуснал един gretsch на много -добра цена,ако не се лъжа бяха под 1000лв,и изглеждаха доста запазени.Събери още някой лев и купи нещо което ще го ползваш с години и ще ти е приятно да свириш,а не да вземеш някой боклук и после да ходиш всеки месец по стругари

Редактирано от evans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата от горният пост е абсолютно прав. :) Вземи още някой лев я от роднини или приятели и вземи някое сетче (Gretsch - а за 1000 лв. е супер оферта, ако не са го продали вече) и си поцъквай на воля като супер пич.

Поздрави и дано да намериш правилното решение... :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не разполагаш с повече от посочената сума и сега започваш - взимай го. И си го ползвай с кеф докато събереш повече пари и не ти потрябва вече нещо по-добро. Аз навремето с какви боклуци почнах да свиря, не е истина... а дадох горе-долу същите пари за тях :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен по-добре изчакай малко.Идва лятото,може да поработиш да събереш още пари и да си вземеш нещо по-добро.От Sonor f507 нагоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе то нагоре винаги може .... наистина къде го пратихте човека от 300 на 1300лв и нагоре ... ,че то да не е само за барабани да се бачка и събира ... всеки според чергата , според мен тия барабанки макар и най-нисък клас и сигурно не особено качествени като цялостно изпълнение , са идеален вариант да се започне , най малкото ако не иска да отделя повече средства за първи сет , след време може да се продадът на доста сходна цена , ест. по ниска , но загубата в % ще е в пъти по-малка отколкото ако се вземе сет за 1500-2000лв и след 2-3 години почне да се продава ( живо доказателство е ямаха стейдж къстъм , мапекс м бърч и т.н )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.