Jump to content
Българският форум за музиканти

Някой от Сф да има безжичен микрофон работещ 830-856 мегахерца


Pif

Recommended Posts

Попадна ми фалшив зенхайзер 5200 и е много шумен. Искам да разбера къде е проблема - дали в предавателя или в приемника или в двете. И двете са направени доста нескопосано но пък изглеждат доста добре. Правен е от китайците които са заляли пазара с фалшивия безжичен шур - тоя с инфрачервената синхронизация и според тях този трябва да е много по добър. Е, да, обаче има зверски шум и ниска чувствителност. Затова искам да го сравня с "еталонен" - работещ безжичен в този честотен диапазон 830 до 856 мегахерца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отскочи до Динакорд на Петте Кьошета и помоли колегите там за съдействие - питай за Веско(Много Точен Пич)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако имаш възможност, отскочи и до офиса в Дружба - много ще ми е интересно да разгледам ментето, че още не съм го виждал на живо. :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря и на двамата за отговорите. Дружба ми е по удобно, че има къде да се паркира. Иначе офиса ни е на 5 мин от 5-те кюшета, ама аз там се вяскам само за оперативки.

Без проблем ще дойда в дружба стига да има мераклия да се позанимаваме 1-2 часа. Аз го отварях вече (с доста зор се разглабя предавателя) но с най голямо удоволствие ще го отворя пак. Ще си взема осцилоскопче и сигнал генератор и да попремерим туй онуй. Ако има шур на тея мегахерци ще е по добре, че братята китайци са взаимствали ДОСТА от ментето на шура. Включително и контактната система на главата и инфраред синхронизацията.

Брейкдаун: ако намериш някой микрофон в тоя диапазон и време и желание за въпросните измервания - уговаряме се и идвам още понеделник или вторник. Моята работа позволява да разполагам с времето си когато не пътувам, така че ти определяш часа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.