Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по китара - Александър Петков


Recommended Posts

Здравейте,

 

Александър Петков, познат също като Сашо Кучето предлага уроци по китара. Основната насока е джаз и блус импровизации. Важно е да се отбележи, че концепцията, която г-н Петков преподава може да бъде приложена в/у всякакви стилове и инструменти.

 

Цена: 15 лв

Телефон за връзка: 052/610967

 

Малко информация за преподавателя:

 

А. П. е завършил Дрезденската консерватория. Той е първият български китарист завършил висшето си образование със специалност "китара". Създател е на Варненската джаз школа. Има много ученици, някои от които са продължили образованието си в чужбина.

 

Композициите, книгите и албумите на г-н Петков са получили блестящи отзиви от световнопризнати музиканти като Робърт (Боб) Конти, Джо Лано, Джо Диорио, Душан Богданович и Дейл Зденек (издател на Тед Грийн и Джо Диорио). Можете да видите някои от мнения с оригиналните почерци и подписи на авторите тук -> http://picasaweb.google.com/solstis/Ap#

 

За повече информация за Александър Петков -> http://www.last.fm/music/Alexander+Petkov/+wiki

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не познавам Сашо лично, но съдейки репутацията, записи (които съм чувал преди време) и отзивите за него , съм 100% убеден, че такава възможност не е за изпускане.

 

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Г-н Петков живее и преподава във Варна. Въпреки това той има хора от други градове, които също ходят на уроци при него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Горещо препоръчвам на всеки ,който смята да се занимава сериозно с джаз,импровизация и анализ ,да се обади на г-н Александър Петков. :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Здравейте ,

Аз съм ученик на г-н Петков и се казвам Цецо.Ходих при него на уроци 3-4 години докато бях ученик в музикалното училище. Той е изключителен музикант и страхотен педагог.Уроците са му на академично ниво .Препоръчвам най-искренно на всеки който харесва swing,funk,acid,bossa nova,new jazz и всякакви други разновидности на джаз и поп музиката да се запише на уроци при него. Варна трябва да се гордее че има музикант и педагог като г-н Петков!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.