Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
tekezesarin

Информация за Audacity

Recommended Posts

Здравейте!Аз съм Краси и от скоро ползвам Audacity.Мисля че е хубава програма,но още не ми е напълно ясна.Интересува ме дали тази програма ими възможност автомотично да разделя записа на писти?Например ако свири оркестър от 5 инстументалиста + вокал,програмата може ли сама да ги запише на 6 писти?Записвам със стерео миксер,който включвам към звуковата карта на компютъра (stereо mix -> out R i L към звуковата карта -> Line in).Благодаря предварително на всички!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Според мен няма как програмата , каквато и да е тя да ти направи отделните инструменти в отделни писти . До колкото разбрах ползваш външен миксер в който са накичени инструментите , а аута на миксера е в саундартата . Всичко което влиза ще ти е на една писта . Варианта е да записваш инструмент по инструмент ако искаш да ги редактираш като тракове , а след това да се смесят . Предполагам , че има и саундкарти , които имат повече входове , не само лайн ин .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не. Трябва да записваш на отделни писти. Така всичкото в кюпа няма как да стане. Това е като да искаш да обърнеш MP3 в MIDI без грешка.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Краси , аз лично ти препоръчвам Tracktion 3 като програма за запис . Лесна е за ползване и е лесна за разгадаване . Има я по торенти . Не се мъчи с тези програма дето си свалил .

Ето ти едно кратко демо

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хубаво е, че ти допада Tracktion. За мен е най-отвратителното и грозно нещо, което съм пробвал.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.