Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
michel

Марин (star Academy) - Среща

Recommended Posts

Здравейте!

Покрай победата на Люси от Стар Академи в Стани поп-фолк звезда на Слави се сетих за победителят от Стар Академи.

Моля ви кажете ми от къде мога да намеря видео клип или поне mp3 на изпълнението на Марин Йончев (победителят в Стар Академи) на песента на Щурците "Среща" (край реката, реката редят се тополите...)? Изпълнението му на тази песен беше в едно предаване на БНТ "Като лъвовете". Според мен се справи блестящо, а тогава беше и дете. На мен версията на Марин повече ми хареса от версията на иначе великия Кирил Маричков. А и сам свиреше на пиано. Като че ли мелодията повече подхожда на детски глас. Поне на мен много ми хареса неговото изпълнение, по мое мнение найдоброто изобщо в "Като лъвовете", където и аз съм участвал.

Edited by michel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако не бъркам го има на DVD-то на Star Academy нали имаше запис на цялото шоу.А между другото какво стана с него след като спечели отиде ли в Кан /или кадето там беше/?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами нищо, изгуби се. Често се случва с певците. А този негов кавър не може да е в DVD-то към "Стар академи", защото изпълнението е от "Като лъвовоте".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Може да пpозвучи стpанно, но веpсията на "Среща" на Маpин от "Като лъвовоте" беше пъpвата веpсия на песента, която чух. И донякъде заpади това неговото изпълнение ми хаpесва повече от това на Киpил Маpичков. Пpосто мелодията на песента звучеше пpекpасно, изпълнена от детски глас. Пpедполагам БНТ пази аpхивни кадpи от "Като лъвовоте"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.