Jump to content
Българският форум за музиканти

Фукня


Dilian Nedev

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Focusrite Scarlett 18i8

 

0626_Scarlett18i8_img.jpg

 

Има невероятно големи възможности с вграденото ДСП, различните събмиксове и рутирания и софта за обслужването им, които могат да се запазват като пресети и да се "качват" на самия интерфейс, за да работят и когато няма компютър (като самостоятелен миксер). Бачка и с iPad, само трябва да си купя някакъв мултитрак записващ софт, че Гаражния над два канала не може (ако може да не е чак от 50 лева). ;)

 

И типично по нашенски планирам да комбинирам с Бери АДА8000 ли се казваше 8-каналния им рак преамп... :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С толкоз малко дупки за какво по-напред... :P

 

Ми да се похваля и аз пак. Купих си Auria LE. Записва до 8 канала едновременно, но може и да се ъпгрейдне до 16 в пълната версия, така че ако ми хареса има мегдан за подобрение. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ И аз си я купих преди много време и никога не я използвах...факт, че на РМЕ -то ми драйвъра бачка с айпад ( голям поклон за РМЕ пред всички останали за това). И въпреки това ако ми се наложи нещо да записвам винаги взимам лаптопа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Скромен ъпгрейд, но все пак малко по-добре от досега. ;)

 

MacMiniSetup.jpg

 

Mac Mini (Mid-2011), i5 CPU, 8GB RAM, 500GB HDD, Radeon 6630M.

 

500GB дискетата беше позорно изхвърлена и сложих Samsung 830 Pro SSD 128GB, съответно всичко литна. Засега се измъчвам с последния Mac OS X с турбо грозния плосък интерфейс, че да си сложи човек по-стар е малко приключение, ама да видим докога (новите версии на Logic Pro & Final Cut за съжаление искат и по-нов ОС). Гнусмас монитора малко стар, малък и попрецакан, но ако реализирам скоро плановете за една 27" машина всичко ще си дойде на мястото. :P

 

Във връзка с тази покупка извадих от шкафа и съраунд говорителите Jamo на домашната Home Theater система, че при някой от ОС ъпдейтите преди година-две се прецака AC3/DTS Passthrough възможностите на ХакМини-то и оттогава карах само на стерео. Не че има кой знае какви филми да се гледат, но мога да прослушам пак DTS Audio CD & DVD-Audio колекцията с многоканалните албуми (Queen, Pink Floyd и т.н.). :music:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

#offtopic

 

^ Извинявай, защо да е филм минаването на предна версия? Скоро го играх това, след ъпдейта се оказа че няма драйвери за единия от интерфейсите които ползвам (Tascam US1800) и набързичко се върнах към предния ОС. Ти с тези 128 ГБ едва ли имаш много за преинсталиране... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото няма как лесно да си дръпнеш преднишна версия на ОС-а ако не си го теглил и инсталирал докато е бил актуален в AppStore. Аз имах Lion/Mountain Lion и туй-то. Ако искам да сложа примерно Маверикс няма как, понеже нямам имиджа, а в AppStore вече е неналичен. Трябва да търся по торенти някакви съмнително верни не-за-хакинтош версии, пък не ми се занимаваше 3 дена да правя буут флашки и да тествам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам интерфейси яко ,което е супер . Там е бъдещето.. Но аз, като див овчар си искам да има дрЪво, железо, медна тел и да е тежко.

 

 

Е тва  Х 4 броя

 

cobrasub_picture1.jpg

 

и те тва Х 8 броя

dynacord-d-15-3-503682.jpg

 

Ще си сипа днеска.

Редактирано от musicman
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.