Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся малко абанос или палисандър


Recommended Posts

Необходима ми е подходяща дъска от някои от двата дървесни вида, за за изработката на фингърборд. По принцип знам от къде от София бих могъл да си купя но ми е скъпо :greenangel: , тъй като е доста едър материала ,а пък за една дъсчица никои не иска да продаво на дребно (вкл. и магазините за естествен паркет, където е малко под въпрос-дали дъските са с подходящия строй и качества) Молбата ми е отправена към хора :) които се занимават любителски, или пък са професионалисти лютиери и имат някъде излишна дъска с подходящи размери. Приблизителните размери са 600х60х9мм. Пишете ми на ЛС... ще се разберем :) Благодаря за вниманието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш до Малък градски зад канала и тръгваш по Мадрид посока моста Чавдар. Първият магазин за паркет (който е 2-рата или 3-тата врата след театъра всъщност) продават на дребно и оттам съм си купувал веднъж две дъски "светъл абанос", разбирай палисандър. Едната я използвах в един проект, за съжаление занемарен/замразен поради липса на време, но идеята е, че продават. Там тогава двете сумарно ми излязоха 12 кинта или нещо от сорта :D Ей ти да четеш:

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26727&hl=

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш до Малък градски зад канала и тръгваш по Мадрид посока моста Чавдар. Първият магазин за паркет (който е 2-рата или 3-тата врата след театъра всъщност) продават на дребно и оттам съм си купувал веднъж две дъски "светъл абанос", разбирай палисандър. Едната я използвах в един проект, за съжаление занемарен/замразен поради липса на време, но идеята е, че продават. Там тогава двете сумарно ми излязоха 12 кинта или нещо от сорта ;) Ей ти да четеш:

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26727&hl=

 

Поздрави,

Влад

Благодаря vlex :thumbs_up: не живея в София но когато имам път на там ще намина :girl_witch: до магазина...току виж съм си харесъл нещо.

Все още се търси подходящата дъска :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.