Jump to content
Българският форум за музиканти

Здравейте аз съм Angrya


Angrya

Recommended Posts

  • Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Кажи на модераторите кой е мъжа ти и кога да го банват за през нощта. Няма нужда да спираш радостта от спаменето и флууда на свободните души! :music336:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затваряйте тоя форум след 23.00.!!!

Има женени хора..жените ги чакат по леглата..

срамота..!

 

Е-е-е, тва е един от най-яките постове, които съм чел из форумите напоследък. Представих си жена по пиньоар с маска за лице, ролки за коса и точилка в ръка. :music336:

Класика един вид. Особено завършека... Срамота!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боцнах аз едно търсене из форума за някои леки съвпадения и мисля, че дебелострунния колега Басурендер е загазил :punk_guitar: Човек, дай да ти съставим един график за бан със скрипт и направо да действаме. Разбирам жена ти, човеко(яко тя е изригнала тук, но на това ИП само вие ми излязохте :rocker: ). И аз имам същите мигове с моето диваненце удома ;) Дори ми седи на главата и ако види, че банвам някого и му става адвокат. Ех, ма си ги обичаме жените и правим компромиси.

 

П.П. Жените на музикантите винаги са добре дошли сред нас. Ние сме мили и добри хора, които НЕ пием, не пушим, не говорим за коли и сме нормални и психически стабилни. Имам усещането, че ако направим един подраздел за вас ще го напълните на момента с теми :drummer:

 

580110zqmfld2iws.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братя, съветвам ви да подхождате с нужния РЕСПЕКТ към жените си. И особено към авторката на темата, ако това наистина е Светла Водката! Тук не става дума за пеньоари, ролки и точилки. Имайте предвид, че това крехко на пръв поглед момиче успя да озапти бесния рокер Басурендер и да го превърне в семеен мъж с две деца. Шапка и свалям за смелостта да пусне тази тема - само да знаете жена ми откога се кани да направи нещо подобно. А я си представете, че вземат да се съюзят и с други нежни половинки на колеги от форума? Майка ни жална тогава... Опасността да се превърнем в подфорум на БГМАМА изобщо не е за подценяване! Тъй че не смейте да пренебрегвате жените си и никога не прескачайте увертюрата към рок-енд-рола :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Аз само си го мислех ти го каза :hysterical:

Не ми се мисли за женската солидарност в тоя случай.Ако се организират,ще бъдем по леглата още в 22:00 да изпълняваме някой задължения :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.П. Жените на музикантите винаги са добре дошли сред нас. Ние сме мили и добри хора, които НЕ пием, не пушим, не говорим за коли и сме нормални и психически стабилни.

:cheers:

Не го слушайте!!!

Тук е абсолютен бардак - всички до един сме наркомани, алкохолици, шизофреници, педофили, некрофили, слушаме и свирим сатанинска музика и въобще тук върлуват поквара и пълен разврат!!! :music:

:hysterical::cheers2::thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Ти някой ден ще влезеш в Скайп и ще ти скъсам ушите! Все пак, колеги, обичайте си половинките били те нежни или не чак дотам. Те са ни упората!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А я си представете, че вземат да се съюзят и с други нежни половинки на колеги от форума? Майка ни жална тогава... Опасността да се превърнем в подфорум на БГМАМА изобщо не е за подценяване!

Мале-е-е...шшшшшт!!! :) Пепел ти на устата!

Абе скрийте я тая тема (под предтекст, че спамя) - може още някоя жена да я види...!!! :ph34r:

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.