Jump to content
Българският форум за музиканти

Евтини барабани


Recommended Posts

Здравейте !

 

Лека-полека с приятелите ни започваме с формирането на група. Имаме много скромен бюджет - само 200 лв., но въпреки това мислим, че ще успеем все пак. Интересно ми е - евтините нови барабани ала Амати/Тактон/Стаг колко пари излизат ? Силно сме се засилили към втората ръка, понеже няма да джаскаме 24/7, а и не сме с опит, няма да ни прави нищо впечатление. Все пак момчето ме накара да проверя колко пари ще излезе първа ръка, защото все пак ако има първа ръка за неособени пари - да не се прецакваме. Като гледам в продавам няма нищо по-евтино от примерно 250 лв., но в темата за оня Тактон - 800-те, пишеше, че Тактон нови излизат от кашоните за ~200 лв. Вероятно пресилено, но какво знам аз ? Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз не съм от най-запознатите де, ама все пак от това което съм чувал. За 200лвл мисля че няма нови барабани ;) А и да има качеството ... но все пак мисля че няма, ама изчакай колегите - задбарабанните устройства(барабанистите)

П.п Бицев сори, че ти взимам великия израз! :)

Редактирано от rinti
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали казах - качеството няма значение. Щом вади звук е добре - нито мислим да ставаме велики и т.н., искаме просто да си дрънкаме за удоволствие. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попрегледах ценовата листа на стаг за 200лвл такова - http://www.staggmusic.com/products/product...&oneid=1383 ;) иначе нормалния сет е около 450-500 най-евтиния май.

Редактирано от rinti
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стаг не е единствената фирма :greenangel:

Евтини барабани се търсят не по магазините, а в раздел "Купувам/Продавам". Не се сещам за нещо нормално и ново за тези пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да за 200 лева найстина ще ти е доста трудно да си намериш нов сет ,просто дори стагг( тактон,амати) са по 300 и нагоре.Но пък този форум е за това тук всичко може да си намериш ,че понякога и за без пари(почти). :greenangel: Това е просто почакай и все ще излезе нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попрегледах ценовата листа на стаг за 200лвл такова - http://www.staggmusic.com/products/product...&oneid=1383 :thumbs_up: иначе нормалния сет е около 450-500 най-евтиния май.

Това сетче,като стане малкия поне на 3 години,му го купувам :metalist: !Иначе за тея пари много,много трудно да се намери нащо!Има един китарист във форума Pepata,пиши му ЛС,знам че има един сет Амати(каса,соло барабан,1 том том и флор том)който като начало ще ви свърши чудесна работа.Мисля че няма хардуер и чинели,но това ще си го набавите в последствие!Като знам предния сет който продаде за 200-220кинта какъв беше(ако си начинаещ,сядаш и свириш)този спокойно може да ви го даде за 120-150кинта!свържете с него и говорете!От мен,успех в начинанието и дано съм бил полезен!Поздрави!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе за 200лв !?? Силно се съмнявам че ще излезе нещо читаво ! По скоро ако излезе нещо за тези пари ще иска рамонти поне за още толкова !

А на STAGG въпросния сет е детски !! На тази марка под 700лв нови барабани ставащи за възрастен - НЯМА !!

 

Успех все пак в търсенето !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да гледа в борсата... И това е ако не да къта парички,да работи лятото и да си вземе нов сет примерно на Sonor.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=68459

 

Мен ако питаш, тва е вашия човек! :) Щом ще е само за дрънчене мисля че би свършило работа...ест да не е някой 200 килограмов барабанист дето да му влезе палката в барабана като замлати! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.