Jump to content
Българският форум за музиканти

Сглоби си Мак


soundcare

Recommended Posts

тихомълком някакси, новия Win7 се оказа доста читав, стабилен, бърз и евтин :) Не ме разбирайте погрешно, кефи ме Мас-а, особено като си го понастроих и натаманих да ми е удобен, (изредих само какво не ме кефи и затова се получи негативна серия), но твърдо съм на мнение че е много надценен, определено не е ready out of the box, не ми допада негативната кампания срещу Майкрософт и има голяма доза изкуствен PR и налагане на мода, както и НИЩО, с което превъзхожда Win ПЦ машина (може би само по бързината на зареждане на самата ОС) :)

Доста късно виждам темата и твоя пост, евалата, само ще добавя, че Бил Гейтс притежава 30% от Apple, пък ти си прави изводите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ъъъ, я ми посочи къде точно в ТОЗИ списък фигурира името на г-н Гейтс или на някоя, контролирана от него инвестиционна компания и кой точно от инвеститорите има повече от 5,63% дял.

 

Хора - 21 век сме - престанете да живеете с информация от 90-те години!

 

П.П.

(може би само по бързината на зареждане на самата ОС)

Ако искате да ви зарежда бързо ОС - независимо каква е - сложете я на SSD диск.

Редактирано от patient
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мониторът на Аймака въобще не е върха. Хубавите монитори са Apple Cinema, но те не се продават с компютър в корпуса. Други производители също имат чудесни монитори без ябълкови претенции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^^ Всички дисплеи на Apple имат сертификат за предпечат и графична обработка. До преди няколко години подобен сертификат за LCD имаха само профи мониторите на NEC, Samsung и Panasonic (последните обаче доста надценени и май не ползват собствена матрица). След развитието на LED технологията обаче качеството на мониторите за ширпотреба се вдигна, а цената им падна, така че читав (и сертифициран) монитор за професионални нужди вече може да се вземе от почти всеки производител на съвсем прилична цена. Тук-таме четох доста добри отзиви за LED-овете на ASUS.

По графичните въпроси обаче, мисля че RockoBG би трябвало да внесе повече яснота, щот все пак с това се занимава. И уж беше обръгнал на идеята за Хак - интересно ми е докъде я е докарал, особено като се има предвид, че би сглобил напомпана машина. Ей там е интересно да се види разлика в цената.

Редактирано от patient
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече и на 64-бита, под Сноу Леопард 10.6.8... Доволно. Ако все още има мераклии, да ми пишат да им кажа как става на почти всякакво ПЦ.

 

thumb_85680.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.