Jump to content
Българският форум за музиканти

Транспортни бусове от УК до БГ


Slide

Recommended Posts

Така, ситуацията е следната - преди повече от месец и половина си закупих китара от ибей. Купя мой познат там. Всичко 6, китарата е при него. Въпросната мотика трябваше да пристигне при мен най-късно края на септември, обаче разни други познати решиха и те да се възползват и да им купи балгинки от ибей и да ги прати на сам. (Става дума за аксесоари за телефон, които ги нямало в БГ... Как става това не знам, както и да е).

Съответно заради това изтървахме един курс на въпросните бусове. Чакаме втори. В това време обаче, същия човек с аксесоарите за телефони решава да си вземе и той китара от ибей през въпросния човек - взема си, чакаме я нея. Изтърва още един курс докато пристигне китарата му в УК.

 

Сега я докарахме до там, че въпрсната фирма, с която поя познат в УК е пращал веднъж неща към БГ не си вдига телефона и не може да я намери.

Не му се рискува с друга фирма, защото не е сигурен дали няма да стане нещо от типа: "Зеха стоката на границата, ай чао - дис нъмбър кенот би рийчт" или "дай още пари и ще си вземеш стоката". Не знам дали такива случки са практика, но на него не му се рискува.

 

Та, молбата ми е, ако хората, които са в УК и ползват услугите на такива транспортни бусове и фирми, които са надеждни, да споделят малко информация тук. (Телефони, адреси и пр.) Да споделят и впечатленията от въпросните транспортни фирми.

 

Надявам се някой да помогне, защото знам, че има не малко хора във Великобритания, защото ситуацията вече стана изнервяща - платил съм за китара, която вече почти втори месец не мога да получа. Не че се притеснявам въпросния познат да ме изиграе, такъв филм няма, но ако почакам още месец-два, може направо да му кажа да я пуска на ново в ибей.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ти ако си я взел директно от и-бей ЮК транспорта до София примерно ти е 50-60 паунда (за 11 кг пратка) с ЮПС куриери и идва за 7 дни,с бусовете сигурно е по-евтино .

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не. Китарата я купи въпросния мой познат, който е Англия. В момента китарата е при него. Целта е някак си той да я прати до България с тия транспортни фирми, като цената, която вземат дори не я знам колко е. Чух някакви неща от сорта на паунд за клиограм. А и цената за транспорта съм се разбрал да е за него (уж).

 

Въпроса е да се намери някаква такава фирма, понеже тази, която той е ползвал вече не си вдига телефона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз две китари съм внесъл по тоя начин, цената беше 1,2 паунда на килограм доколкото си спомням. Ще се опитам да се свържа с моя човек в Англия (че е малко сложен за намиране) да даде телефони.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове аз извършвам тая услуга като ползвам човек който патува всяка седмица до пловдив от лондон и съм пращал лкакво ли не, ето на последния път изпратих на сестрами порцеланов сервиз за годишнината от сватбата. Извършвам тая услуга по други форуми, тук не съм пускал обява но мисля и нямам право или нещо такова, четох правилата и имаше нещо поради което се спрях да пусна обявата.

Давам линк с узловията на мойта услуга в друг форум, някой ако има вапроси може да ме търси на лични.

Хората ми са повече от изпитани получавал съм багаж преди като си бях в бг от тях без пробжлем и вече мисля 1 години работя активно с тях за клинти от бг за авточасти телефони, всичко ама абсолютно всичко. И няма проблем до сега никъкакъв.

 

http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Англичаните имат готина поговорка : " Не сме толкова богати за да купуваме евтино" UPS,DHL това бих направи аз. Иначе успех ти пожелавам ! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове никой не ви кара да работите с мен.

От тея 15 паунда 10 са за това че ще дойдат да ги взематр от мен нещата с буса, който има време и иска да хопди да се разкарва, на човека който е пуснал питането, да каже на неговия човек да иде до DHL, UPS, mailbox или нещо ото сорта и да питра да види какви са цените, цените които получавате от големи продавачи в ебей и прочие са по ниски поради факта че те имат договори с тези фирми за доставка.

Второ надали някой от тея фирми ще седи да ви събира нещтата няколко седмици (дребни пакетчета) и да ви ги пусне на куп или прочие.

 

Щом имате приатели и прочие ами да звънят, и да викат бусове, чух за един който карал и на 0.80 пенса, ама тръгвал като му се напълни буса, кога е това никой незнае.

 

Факта е че за една година съм прекарал няколко тона багаж, от двигатели за коли скоросни кутии и куп скъпи части за автомобили и нямам нито едно оплакване от някой си е добре за мен, защото си имам постоянни клиенти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.